會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: michaelyip.com

利物浦大家庭

原帖由 GUARDALBEN99 於 2007-3-28  03:16 PM 發表

排骨利記真係靚絕!

下週其中一件...其實都係排骨黎....  大細嘉一齊進行換袖工程.
回復

原帖由 koo888koo 於 2007-3-8  09:20 PM 發表
跟一件先.其他後補

爭D唔記得post件Mark-Six添, 上個幾禮拜收到.

http://www.liverpoolkits.com/liverpool1978tp.html

1978-1979足總盃準決賽(只用一場)落場版 - 10號係麥達莫, 佢係呢場波射失十二碼的.
回復

歡迎兩件"ONE MATCH ONLY"既一場過賽事落場版加入大家庭.

2006英格蘭足總盃決賽備用落場版
- 唔係DIY fans版, 繡雀既Detail和托底布完全唔同.
- 袖口無Play Dry (當然假衫佬自己拙得甩), 但落場版洗水牌/產地/BAR-CODE係獨一無二.  
- 加歷查著決賽長袖, 但呢件係Changing Room度既"兩長兩短"落場版之一, 有親筆簽名, 來自幫加歷查屋企做design既設計師.

2006英格蘭社區盾決賽備用落場版
- 芬倫當日著短袖, 呢件係Changing Room度既"兩長兩短"落場版之一.
- formotion tag, 繡雀(Detail和托底布唔同DIY).
回復

原帖由 michaelyip.com 於 2007-4-2  09:43 PM 發表
歡迎兩件"ONE MATCH ONLY"既一場過賽事落場版加入大家庭.

2006英格蘭足總盃決賽備用落場版
- 唔係 ...

Really want to own one!!
回復

wonderful!
how's think about the non-Liverpool? ha
回復

原帖由 michaelyip.com 於 2007-3-28  03:20 PM 發表

下週其中一件...其實都係排骨黎....  大細嘉一齊進行換袖工程.

正o窩...

michael 哥.... 有無機會搵到作客長袖大嘉士伯呀....
回復

原帖由 faister 於 2007-4-3  09:57 AM 發表

正o窩...

michael 哥.... 有無機會搵到作客長袖大嘉士伯呀....

五通大師有件喎...
其實真係幾難下, 作客長袖排骨, 細嘉易得, 大嘉難求.
回復

原帖由 michaelyip.com 於 2007-4-3  10:28 AM 發表

五通大師有件喎...
其實真係幾難下, 作客長袖排骨, 細嘉易得, 大嘉難求.

我問過...五通大師o個件無人名的...

唔係難度高都無需驚動 michael 哥出馬啦...(我開始想儲"排骨衫"... 入手o既多數只係國家隊 replica...挪威, 瑞典, 保加利亞)....
回復

原帖由 faister 於 2007-4-3  10:46 AM 發表

唔係難度高都無需驚動 michael 哥出馬啦...(我開始想儲"排骨衫"... 入手o既多數只係國家隊 replica...挪威, 瑞典, 保加利亞)....

原裝字人名早論依悲有得賣喎....
回復

原帖由 michaelyip.com 於 2007-4-3  10:51 AM 發表

新加坡仔....
回復

原帖由 faister 於 2007-4-3  10:54 AM 發表

新加坡仔....

利迷論檀既大哥喇喇淋訂晒俾兄弟姊妹, EASTER拉大隊上SC燙晒佢.
回復

原帖由 michaelyip.com 於 2007-4-3  10:51 AM 發表

真係有既話我都好想加番佢...咁就真係靚絕la...有冇計呢?米高兄...
回復

原帖由 GUARDALBEN99 於 2007-4-3  12:16 PM 發表

真係有既話我都好想加番佢...咁就真係靚絕la...有冇計呢?米高兄...

輝哥話齋, 星加玻人"米褲"早輪有, 香港人(包括有個係我個friend)必了十幾套. 我問問我個friend佢必咁多套有無spare啦. 利迷個邊就唔水預喇, 人地岩岩好fit駛集體訂購的. 之前有既CHOICE係...

95/96 主:大v領 客:綠白四格
Fowler #23 (Home X 2 sets, Away X 3 sets)
McManaman #17 (Home X 2 sets, Away x 3 sets)

或你P.M.我, 我直接俾個玻仔e-mail你.
回復

原帖由 michaelyip.com 於 2007-4-3  12:33 PM 發表

輝哥話齋, 星加玻人"米褲"早輪有, 香港人(包括有個係我個friend)必了十幾套. 我問問我個friend佢必咁多套有無spare啦. 利迷個邊就唔水預喇, 人地岩岩好 ...

某版友已經掃埋乘低o個o的... 我分到o既係3套 mcmanaman

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

原帖由 michaelyip.com 於 2007-4-3  12:33 PM 發表

輝哥話齋, 星加玻人"米褲"早輪有, 香港人(包括有個係我個friend)必了十幾套. 我問問我個friend佢必咁多套有無spare啦. 利迷個邊就唔水預喇, 人地岩岩好 ...

咁就真係麻煩晒米高兄lor...thanks a bunch!
回復

連d一場得2件既衫都有, 真係好佩服...
呢d真係有錢都未必買倒, 竟然會係個designer賣出黎?

Btw, 今日o係Hollywood SC 立倒件"Candy", 不過唔知係咪女裝, 同埋其實都唔知係波衫定係retro t-shirt

有冇人見倒? 點解會有d咁經典既衫既?

回復

原帖由 faister 於 2007-4-3  10:46 AM 發表

話時話, 為了件羅辛度...

我放棄了兩件衫...

我覺得都值既, 咁換法.
回復

原帖由 michaelyip.com 於 2007-4-3  11:27 PM 發表

話時話, 為了件羅辛度...

我放棄了兩件衫...

我覺得都值既, ...

俾我會用錢買算了... 反正錢財都係身外物o者.... 如果千金可買到心頭好.. o甘就唔拘啦....
回復

原帖由 faister 於 2007-4-3  11:36 PM 發表

俾我會用錢買算了... 反正錢財都係身外物o者.... 如果千金可買到心頭好.. o甘就唔拘啦....

對小弟黎講, 同一款衫(除非係盃賽決賽/紀念賽)既落場版只留一件夠了. 有Rosenthal後我就唔keep件短袖#14, 有Luis Garcia 歐聯後我就唔keep件Mainz friendly #20. 屋企擺一隊既衫有時都幾難打理...

最"離乜譜"既係2004-06呢屆主場....

同一件野買了 :
1. 長袖球迷版
2. 歐聯決賽(Subside DIY)繡字版
3. 歐聯決賽官網1000件繡字版
4. 歐聯決賽clubstore燙字版
5. 歐聯冠軍燙字版
6. 五星盒裝版
7. USA TOUR 2004落場版
8. 2005歐聯決賽落場版
9. 2005歐霸盃落場版
10.2006足總盃決賽落場版
....
落場版真係凈係爭件2005 Carling Cup Final就齊晒.
回復

What a great shirt ! What a great shirt ! that's the words I can only say yo your 芬倫 社區盾決賽備用落場版

Thanks you to tell me the website.  But the Riise 社區盾決賽備用落場版 is reserved lu........

Would you mind pm me the budge for a 社區盾決賽備用落場版 ?
回復