會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7881|回復: 13

邊d 香港球會波衫係有公開發售?

近期想買一件香港球隊ge版衫, 我知道大埔同南華有得賣之外
其他都唔係好知
我想問問各位c hing 知唔知邊間球會係有發售波衫
同埋邊度可以買得到?
可去World Soccer, 部份港甲衫由佢幫手加工的...
回復

原帖由 尹邦美 於 2008-10-6  12:51 AM 發表
可去World Soccer, 部份港甲衫由佢幫手加工的...

價錢大概幾錢到?
回復

回復

原帖由 skywing 於 2008-10-6  01:43 AM 發表
http://www.worldsoccer.com.hk/main.php

唔該哂, 除左佢個網show 果d外, 其他球隊係邊度可以買到呢?
回復

原帖由 soljskaer 於 2008-10-6  03:01 PM 發表
唔該哂, 除左佢個網show 果d外, 其他球隊係邊度可以買到呢?

三支本地甲組球隊愉園    、傑志    及晨曦在新球季皆獲得新的球衣贊助合約,
愉園中場潘文迪及晨曦隊長劉志強均認為贊助商的加入,將有助推動香港足運的發展。

This season, NIKE sponsors these 3 teams (愉園、傑志及晨曦)
You can buy these shirts in any NIKE shops~
回復

邊度有精工球衣賣,疑似都可以
回復

原帖由 Liberty 於 2008-10-8  10:27 PM 發表
邊度有精工球衣賣,疑似都可以

先達~
回復

原帖由 skywing 於 2008-10-6  03:13 PM 發表

三支本地甲組球隊愉園    、傑志    及晨曦在新球季皆獲得新的球衣贊助合約,
愉園中場潘文迪及晨曦隊長劉志強均認為贊助商的加入,將有助推動香港足運的發展。

This season, NIKE sponsors these 3 teams (愉園、傑 ...

唔係唔公開發售咩?
回復

晨曦好似見過nike shop有賣~

另外唔知今年南華away印字邊度會有?World Soccer問過沒有....佢件黑色好好睇....但冇印名又唔想要
回復

原帖由 lkw1819 於 2008-10-9  12:21 AM 發表
唔係唔公開發售咩?

Why not? NIKE needs to earn $$$ ma~
晨曦 愉園 傑志 波衫將於26/8 開始在允記 NIKE 足球專門店發售.
http://www1.discuss.com.hk/archiver/?tid-7931380.html

回復

From yesterday's Apple Daily.....

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

原帖由 skywing 於 2008-10-9  01:11 AM 發表

Why not? NIKE needs to earn $$$ ma~
晨曦 愉園 傑志 波衫將於26/8 開始在允記 NIKE 足球專門店發售.
http://www1.discuss.com.hk/archiver/?tid-7931380.html

係冇得賣的
因為球會都唔夠用
回復

點解唔夠用?
回復