會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Damn Kirby

摔角討論區

原帖由 Hakkinen 於 2006-1-30  02:39 PM 發表

有野好睇~wm會有title shot
但kurt 又同taker有故事線,點樣插個rey上去呢
回復

原帖由 李喂凸 於 2006-1-31  02:18 AM 發表

Triple Threat
回復

dl o左RR

但disk2 睇唔到呀..

有冇人有disk 2 send畀我?

但我已經知道小rey win o左
回復

原帖由 李喂凸 於 2006-1-30  12:39 PM 發表

impact!不嬲麻麻~~
太短又要吹水

samoa joe d kick好正

佢都吹o左大部份時間....
回復

edge個樣真係好奸

ps.我地o既摔角潮要番泥喇!!!
回復

原帖由 馬豬 於 2006-1-31  02:05 PM 發表
edge個樣真係好奸

ps.我地o既摔角潮要番泥喇!!!

got story
回復

LITA好醒呀

咁樣幫edge win o左
回復

原帖由 李喂凸 於 2006-1-31  02:18 AM 發表

仲有成個月,可能title又再易手
回復

原帖由 Damn Kirby 於 2006-2-1  04:41 PM 發表

仲有成個月,可能title又再易手

UWANTS NEWS話TAKER 同MARK HENRY在WM打
而RKO會介入ANGLE,619鬥冠軍
咁都幾好

HHH就好大機會同CENA打,即意味EDGE的人生的高潮只有一個月
回復

原帖由 李喂凸 於 2006-2-2  12:46 AM 發表

UWANTS NEWS話TAKER 同MARK HENRY在WM打
而RKO會介入ANGLE,619鬥冠軍
咁都幾好

HHH就好大機會同CENA打,即意味EDGE的人生的高潮只有一個月

edge真係慘 做到咁奸都係玩得一個月

cena真係好廢 完全唔覺得佢d 招係傷到人
回復

原帖由 馬豬 於 2006-2-2  04:47 PM 發表

edge真係慘 做到咁奸都係玩得一個月

cena真係好廢 完全唔覺得佢d 招係傷到人

好公式化
比賽頭90%捱打,尾10%一招clothline,u can't see me,再來fu或stfu
回復

copy from uwants

Armageddon 2005 之後 UNDERTAKER 一直沒有出場.也沒有和 WWE一起旅行.
因爲 UNDERTAKER 拒絕了 所有 WWE要求的旅程.他對於 WWE劇情組感到非常的不滿.
WWE劇情組 錯誤的決定查點讓 UNDERTAKER 寫辭職書.

在去年的 Armageddon 2005 的 HELL IN A CELL 中獲得了勝利. 但是之後卻沒有露面的 UNDERTAKER. 最後終於離開了 1個月多月 以後在 ROYAL RUMBEL 2006裏 宣告 迴歸. 在這期間 UNDERTAKER 爲什麽沒有出現最近通過美國的輿論界終於揭曉了.

原因是這樣的.Armageddon 2005 中 有一場 HELL IN A CELL 比賽.
WWE劇情組 要求 UNDERTAKER 在比賽徒中流血. 所以 UNDERTAKER 在流血 和 被 "COW BOY"BOB ORTON 的 搗亂下擊敗 RANDY ORTON. 獲得了勝利.

但是 BOB ORTON 是 肝炎患者. 這事被 UNDERTAKER 知道以後 事情就變大了. 肝炎細菌是通過傷處傳播的.所以當時流血的 BOB ORTON 和 UNDERTAKER 的 打鬥中 UNDERTAKER 可能會有被傳染的危險. 而美國方面證實 BOB ORTON 有肝炎的事情 WWE劇情組的人都知道.

所以 UNDERTAKER 對於 WWE劇情組 提出強烈的不滿.
UNDERTAKER 說到:"你們都知道 BOB ORTON 有 肝炎 卻讓我們打一場流血的暴力性比賽!?"
非常生氣的 UNDERTAKER 連續拒絕了 1個多月的演出.
而當時 UNDERTAKER 的 同事們都說到 :"UNDERTAKER 這樣生氣是第一次."

最後WWE劇情組 在 ROYAL RUMBEL 之前 說服了 UNDERKAER. UNDERTAKER 以不是很高興的心情迴到了後台. 目前還沒有 UNDERTAKER 被傳染的消息.所以90%可以判定沒事.
另一邊 "COW BOY"BOB ORTON 現在還在 醫院受治療中.而且因爲這次事情可能短期内不會有什麽演出.

這次的事情在於 WWE方面 完全沒有想到選手的安全.明確是 WWE方面的錯誤. 因爲這次的事情 WWE查點失去一個10多年以來一直支撐著WWE的支柱.

轉自:摔迷之家 拳擊手
回復

原帖由 李喂凸 於 2006-2-2  05:47 PM 發表

好公式化
比賽頭90%捱打,尾10%一招clothline,u can't see me,再來fu或stfu

呢排RVD番左黎
回復

原帖由 李喂凸 於 2006-2-2  05:47 PM 發表

好公式化

最頂唔順佢懶型個樣
回復

原帖由 Hakkinen 於 2006-2-2  06:05 PM 發表

呢排RVD番左黎

好像有點軟腳~未最fit卦
同619合力打hhh,rko果2下好正
回復

原帖由 Damn Kirby 於 2006-2-2  11:39 PM 發表

最頂唔順佢懶型個樣

佢都應該好好珍惜呢2個月啦
wm對極權霸王HHH睇來會輸
回復

原帖由 李喂凸 於 2006-2-3  01:23 AM 發表

佢都應該好好珍惜呢2個月啦
wm對極權霸王HHH睇來會輸

咁我寧願要CENA贏 最憎極權
回復

原帖由 李喂凸 於 2006-2-3  01:22 AM 發表

好像有點軟腳~未最fit卦
同619合力打hhh,rko果2下好正

RVD好明顯係70% fit

我好鍾意RVD d moves...太好睇
回復

原帖由 Damn Kirby 於 2006-2-2  11:39 PM 發表

最頂唔順佢懶型個樣

係囉... 個look已經唔似打摔角ga la
回復

原帖由 馬豬 於 2006-2-3  04:10 AM 發表

係囉... 個look已經唔似打摔角ga la

捧rko 好過
回復