想問下利物浦04-06件主場係made in邊度ga,剛剛o係yahoo度買左件,係冇牌gei,件衫裡面又冇寫,驚買左假野。想知個牌有冇寫made in where同埋衫裡面係唔係冇寫ga lei?唔該哂
http://www.michaelyip.com/LFC04HFP-c.jpg
http://www.michaelyip.com/LFC04HFP-d.jpg Originally posted by michaelyip.com at 12-10-2005 07:20 PM:
http://www.michaelyip.com/LFC04HFP-c.jpg
http://www.michaelyip.com/LFC04HFP-d.jpg
即係右邊個牌係真,領口位下面果個係真? Originally posted by Davysantos at 2005-10-12 19:33:
即係右邊個牌係真,領口位下面果個係真?
兩隻都係真. Left 係早期季初貨, Right 係後期貨同Player都係咁. Originally posted by michaelyip.com at 12-10-2005 07:34 PM:
兩隻都係真. Left 係早期季初貨, Right 係後期貨同Player都係咁.
唔該你,即係我果件係季初貨,都冇咁驚 我件c/l final made in china:icon110: http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b3275868
real?
this one should made in where? Originally posted by 大佬 at 12-10-2005 08:20 PM:
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b3275868
real?
this one should made in where?
真..唔知點解d二手舖要撕爛個巴曲... http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b3565553
real or fake, I am interested in this shirt Originally posted by Davysantos at 2005-10-13 01:13 AM:
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b3565553
real or fake, I am interested in this shirt
real http://cgi.ebay.com/Rare-Umbro-WC1998-England-Home-Shearer-9-jersey-shirt_W0QQitemZ8707115321QQcategoryZ20865QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Real or FAKE? Originally posted by Togi at 2005-10-13 12:07 PM:
http://cgi.ebay.com/Rare-Umbro-WC1998-England-Home-Shearer-9-jersey-shirt_W0QQitemZ8707115321QQcategoryZ20865QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Real or FAKE?
衫real
字就`:icon101: http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b3627950?aucview=search
real or fake?thx!
[ Last edited by fatboylun on 15-10-2005 at 03:46 PM ] http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8706745755&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1
Real of fake? thank you http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b2968754
應該係假, 仲賣咁貴當真野.......... Originally posted by inoran at 2005-10-14 07:55 PM:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8706745755&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1
Real of fake? thank you
must real~he won't sell fake goods!
呢件係yahoo 見到既j league 係咪真
如題 http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1110426943is it real??? THX!!!!!!!!! Originally posted by ono1q2w3e at 30-10-2005 05:44 PM:
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1110426943
is it real??? THX!!!!!!!!!
真 http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/3/5/6/8/football20050418-img600x450-1130085045img_0086-3.jpg
http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/3/5/6/8/football20050418-img600x450-1130085038img_0085-2.jpg
真 ?
thz :)
[ Last edited by jacky422213 on 1-11-2005 at 11:35 PM ]