會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Hakkinen

CYBERDUNK 賭波專區

我唔會買

x4.7
Ózd BearsvsMiskolc Supreme                           x1.3
回復

穩陣之選

x4.9
Zavidovići HoundsvsZenica Drive By                           x1.3

重要分析: 主場之利下。對方PF同PG 兩個關位同時1人48mins面對主隊的車輛戰,而主隊SG位也望成為今場的MVP

回復

Japan HONOR LEAGUE ONE
x3.7Nagasaki Samurais-        Kanagawa Batshome$35,000$94,500CASH2pending
回復

達人之選

x5.5
Stanley        Tai O EaglesvsStanley        Tai O Blades                           x1.3

主場之利下,成員每個關口的平均質素也略高於客隊,PF位置相方同是1人48mins的持久戰,利用整體實力夾20.3value達人之勢,有望勝出。

回復

原帖由 杰少仔 於 2007-9-11  09:02 PM 發表
達人之選

x5.5
Stanley        Tai O EaglesvsStanley        Tai O Blades                           x1.3

主場之利下,成員每個關口的平均質素也略高於客隊,PF位置相方同是1人48mins的持久戰,利用整體實力夾20.3v ...

跟左35000呀
回復

原帖由 古都 於 2007-9-11  09:08 PM 發表

跟左35000呀
對方是人隊 ,但我諗呢個八國聯軍佢也不會下達了什麼指令
回復

原帖由 杰少仔 於 2007-9-11  09:10 PM 發表
對方是人隊 ,但我諗呢個八國聯軍佢也不會下達了什麼指令

仆x,我冇睇清楚tim
回復

Romania         3. Divizia 3          Portland Regulators                x4.3
Israel         3. Division 2          Tel Aviv Raptors                x4.5
回復

x5.5Stanley        Tai O Eagles90 - 65Stanley        Tai O Bladeshome$35,000$157,500CASH2pending

收錢
回復

原帖由 杰少仔 於 2007-9-11  08:52 PM 發表
穩陣之選

x4.9
Zavidovići HoundsvsZenica Drive By                           x1.3

重要分析: 主場之利下。對方PF同PG 兩個關位同時1人48mins面對主隊的車輛戰,而主隊SG位也望成為今場的MVP ...

回復

原帖由 灰袍聖徒 於 2007-9-12  12:59 發表

輸6分
回復

好唔慣
上季我一起身已經訓練完同派埋彩
但而家要等到一點先update
回復

原帖由 灰袍聖徒 於 2007-9-12  12:59 PM 發表

有達人之選點解要選佢呢

sorry
回復

原帖由 杰少仔 於 2007-9-12  09:22 PM 發表
有達人之選點解要選佢呢

sorry

我都死左
尋晚唔得閒,諗住揀個"穩陣"ge..
回復

原帖由 secret 於 2007-9-12  09:30 PM 發表

我都死左
尋晚唔得閒,諗住揀個"穩陣"ge..
話明係達人

其實我見4字頭唔高賠率先9up話穩陣之麻,d人買馬都話咩咩鐵三角喇,唔通話自己唔穩

如果計穩,達人之選個場一定穩d
回復

有見及此,我會話埋我落邊場喇,因為我每一search到可以諗下既場次都會post上黎,未必落注的
回復

原帖由 杰少仔 於 2007-9-12  09:33 PM 發表
話明係達人

其實我見4字頭唔高賠率先9up話穩陣之麻,d人買馬都話咩咩鐵三角喇,唔通話自己唔穩

如果計穩,達人之選個場一定穩d ...

我對日本文化認識不深,唔了解達人
回復

我都買左穩陣..點知衰左..
回復

全家死得我同古都買x5.5 ?

為左謝罪,今晚一定找場靚既
回復

原帖由 杰少仔 於 2007-9-12  09:48 PM 發表
全家死得我同古都買x5.5 ?

為左謝罪,今晚一定找場靚既

我係買5.5個場
回復