會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: TinTin

Cyberdunk HKCM 3 隊討論區--- 殺入 Hristo`s Trophy 4 強 !!!!!

今日8 強第二回合﹐陣型已 set

對手最勁得分手係SF 同PG

要左杰少去 lock 對手SF 3 節

PG 方面﹐對手得一個人﹐IC 同 Shooter 輪流同佢鬥攻就是了
回復

七個球員 foul out 左四件  
回復

原帖由 TinTin 於 2007-11-9  03:29 發表
今日8 強第二回合﹐陣型已 set

對手最勁得分手係SF 同PG

要左杰少去 lock 對手SF 3 節

PG 方面﹐對手得一個人﹐IC 同 Shooter 輪流同佢鬥攻就是了 ...

打左12分幾就foul out
回復

11 steals

近呢兩個星期,大能作身體條整,所以單項能力都冇咁屈了
回復

我唔明點解LAST 個節4打5都可以輸波羅
回復

七分鐘五犯
回復

4 強對手-------------> Hero Fights

http://www.cyberdunk.com/team.php?m=team&id=5978

同我地差唔多戰力

得一個 SG

SF 就得 25.X ﹐但我地都無能力係SF 位強攻

PF 同 PG 係佢地強攻既位

我同時宣佈﹐就算之後可能要接收 royal D 人﹐但呢個杯賽都只會出我地 PIA 原班人馬﹐就算入左 final 對Latvian 第一果隊屈機野﹐我都唔會考慮借兵﹐會兄弟班到尾
回復

打完 9 仔隊之後會改變下戰略﹐下場歐聯﹐tintin 同 DK 一定要撐到 36 min ﹐下下 30 min 左右比人換走唔掂的
回復

原帖由 TinTin 於 2007-11-9  02:55 PM 發表
打完 9 仔隊之後會改變下戰略﹐下場歐聯﹐tintin 同 DK 一定要撐到 36 min ﹐下下 30 min 左右比人換走唔掂的

stamina 低會自動換人?
回復

原帖由 ic421 於 2007-11-8  11:08 PM 發表

stamina 低會自動換人?

yes
回復

原帖由 TinTin 於 2007-11-9  14:50 發表
4 強對手-------------> Hero Fights

http://www.cyberdunk.com/team.php?m=team&id=5978

同我地差唔多戰力

得一個 SG

SF 就得 25.X ﹐但我地都無能力係SF 位強攻

PF 同 PG 係佢地強攻既位

我同時 ...

可以俾第三節 ZX 試下...好嗎 ??

同埋唔該大家係 d easy match set 番 tactics 傳多 d 波俾 SF la...
回復

相信大能有你著數
回復

原帖由 TZZero 於 2007-11-9  08:45 AM 發表

可以俾第三節 ZX 試下...好嗎 ??

同埋唔該大家係 d easy match set 番 tactics 傳多 d 波俾 SF la...

你指打 3 節定第 3 節上陣

對強隊我出唔到你太多

但打完今日之後﹐黎緊幾場可以比你打多D
回復

原帖由 TinTin 於 2007-11-10  02:56 發表

你指打 3 節定第 3 節上陣

對強隊我出唔到你太多

但打完今日之後﹐黎緊幾場可以比你打多D

3rd quarter...

i understand when facing strong teams i'll warm the bench for most time...
but even when facing weaker teams still no teammate passes the ball to SF...that xucks

i know i cannot maintain 3 quarters...
my stamina is too bad
回復

omg,我唔知原來....
回復

原帖由 杰少仔 於 2007-11-11  08:12 PM 發表
omg,我唔知原來....

pm
回復

我知了

原來你新果個細能比 Zero 打爆左
回復

Zero 兄﹐得今日可以比你玩﹐黎緊兩場聯賽﹐一場歐聯都山唔到你多過一節
回復

小能其實係間諜
回復

原帖由 杰少仔 於 2007-11-11  08:40 PM 發表
小能其實係間諜

隊波係你既﹐入面有至少 3 個球員都係你既

仲有一個係古都分身
回復