會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: klinskan

HKCM Project D (多謝各位 經己解散)

休戰即係我唔駛set
回復

你地杯賽變左對呢隊波
http://cyberdunk.com/team.php?m=team&id=4322
回復

原帖由 Hakkinen 於 2007-10-8  01:14 PM 發表
你地杯賽變左對呢隊波
http://cyberdunk.com/team.php?m=team&id=4322

一向都係對 The Second Coming 咖啦~!
回復

原帖由 klinskan 於 2007-10-8  01:36 PM 發表

一向都係對 The Second Coming 咖啦~!

岩岩send左戰術, 你set定我set?

第四節比star傑b試野就夠, 其他3節可以求其
回復

搵d咁既野玩
回復

轉左位, 而家應該set到
回復

原帖由 leewaikei23 於 2007-10-8  02:17 PM 發表
轉左位, 而家應該set到

set jor tactics
回復

原帖由 leewaikei23 於 2007-10-8  01:43 PM 發表

岩岩send左戰術, 你set定我set?

第四節比star傑b試野就夠, 其他3節可以求其

其實對住普通隊冇必要場場hard的~!
回復

原帖由 klinskan 於 2007-10-8  03:05 PM 發表

其實對住普通隊冇必要場場hard的~!

okok, intensity到任set吧
第二節pg位我做左手腳, 等我抄下冰泰利先
回復

原帖由 奧雲仔 於 2007-10-8  03:27 AM 發表
x5.5 Portland Buckaroos vs San Rams x1.3

18.69 vs 17.92

USA DIVISION 6

今晚買呢場應該唔會衰
回復

done
回復

應該差奧雲仔未睇戰術, 不過照出, 但因為佢應該仲係用上場對China Summer Unit既 setting,
所以C 既Passing會高左, PF位會相對減少, 唯有係我出咯一節pass多d波比pf平衡番
回復

原帖由 leewaikei23 於 2007-10-8  03:23 PM 發表

今晚買呢場應該唔會衰

回復

馬田斯一場17個助攻
回復

第一節我方敵方
實力指數22.72 19.64
得分34.00 27.00
數據預測32.72 28.28
實際相差 %2.10 (2.10)
第二節我方敵方
實力指數23.73 19.57
得分32.00 21.00
數據預測29.04 23.96
實際相差 %5.58 (5.58)
第三節我方敵方
實力指數22.60 19.71
得分27.00 18.00
數據預測24.04 20.96
實際相差 %6.59 (6.59)
第四節我方敵方
實力指數24.06 19.81
得分35.00 27.00
數據預測34.00 28.00
實際相差 %1.61 (1.61)

齋用Value做指標, 今場四節都算高於預計, 但如果計埋eq咯d, 有少少失望
同埋奧雲仔你用新戰術個PASSING PARAMETER 定舊咯個?

黎緊場對手The Second Coming, 貴為HK Division 2 榜首, 於聯賽 19戰而未嘗敗績,
參考左佢地近5場成績, 得分分佈都係集中係C, SF, SG身上, 同埋佢地既首發陣容完全無變過,
唔排除對方場場都係出Default陣, 加上對手除左PG位係輪換之外, 其他位都係打足,
除左C同PF位既正選我相信佢地會捱到48分鐘之外, SF同SG位既正選應該會有一節唔夠體力而由後備入替。

今場排陣預計會將重點放番去C同SF位, 應該可以成功將對手擊敗, 詳細戰術稍後公佈

對方陣容 (紅色為首發) :

Lineup
Centersvalue
CSandor Angelo25.2
CKicchou Fukuda27.3
Power Forwardsvalue
PFSakuragi Hanamichi29.8
PFMatthew Barnes17
Point Guardsvalue
PGRober Mopero23.8
PGLeandro Nunes22.5
Small Forwardsvalue
SFAmir Spitzweg23
SFMarcos Vinicius Valenga23.3
Shooting Guardsvalue
SGKitt Kong27.6
SGFernando Bryant20.9
回復

除左奧雲仔外
其他人的體力都回復得七七八八~!

要睇下內線贏唔贏到佢啦~!
同埋傑b 可以唔可爆贏啦~!

李維基加油啦~!
回復

今日最早都要到七點先發出戰術, 要視乎新eq上馬/減舊eq價錢會唔會係七點前update
回復

借20萬黎丫
回復

原帖由 ~~冬之子~~ 於 2007-10-9  05:27 PM 發表
借20萬黎丫

琴日注派左彩喇wor, 無買到?
回復

原帖由 leewaikei23 於 2007-10-9  05:52 PM 發表

琴日注派左彩喇wor, 無買到?

想買野嘛
回復