會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 奧古

西班牙聯賽波衫collection討論區 #2

原帖由 fisher007 於 2009-1-25  05:56 PM 發表
當年未有Formotion???你肯定?

2006WC已經用緊喎,當然 match worn 可以係fans衫的, 呢件長衫連EURO章有行貨返

其實我都有呢個疑問
回復

原帖由 fisher007 於 2009-1-25  07:58 PM 發表
行貨隻9次章係點其實我無留意, 但嗰時已經有formation係事實, 我主要係講呢樣野

當年係已經有formotion.....  

而張相入面嘅章都係同行貨fans衫唔同.....
回復

原帖由 EB5 於 2009-1-25  05:47 PM 發表

靚衫boh~
仲要落場版,價值尤其大

當年未有Formotion,咁件衫本身同replica有咩唔同呢?

其实系甘既,06-07皇马落场分两个版本,落场climacool欧联用,落场formotion联赛用,(据讲仲有落场fans版),两个个版本其实都同普通既球迷版有区别,就系个赞助了,三个版本都系射印既。当然,我呢件吴系无缝既。衫剪裁我谂同fans一样。欧联版除左赞助(细d),吴同仲有个9仔拉,落场系烂胶野,d字拉,仲有无左个xx世纪最佳球会章。呢d系我既见解,有错请指出。当时自己系ebay见到件落场黑色长袖欧联,见到个欧联章系旧章,兼切吴系formotion,仲懒叻同人讲个卖家稳件流野当落场。。。。。真无知。当年行货翻长袖欧联赞助都吴系射印拉,而且有xx世纪最佳球会章,而且有个防伪添。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

正式完全體

本帖子中包含更多資源

回復

原帖由 jasonjc18 於 2009-3-4  03:46 AM 發表
正式完全體

版主,恨到流口水啦!!
回復

原帖由 JOHNATHAN 於 2009-3-7  02:37 PM 發表

版主,恨到流口水啦!!

邊個係???
回復

J-league版版主?
回復

back 我有畢爾包sponsar 但印得好ma ma
回復

DIY O左個SPONSOR!

本帖子中包含更多資源

回復

原帖由 jasonjc18 於 2009-4-14  09:56 PM 發表

成件衫個陽光氣息幾正~~
加左個賭波公司Sponsor 又好似....
回復

原帖由 george_5002 於 14/4/2009 23:11 發表

成件衫個陽光氣息幾正~~
加左個賭波公司Sponsor 又好似....

個人覺得冇sponsor好似差咁d野咁
回復

原帖由 jasonjc18 於 2009-4-14  09:56 PM 發表

欽敬 欽敬
回復

回復 1289# jasonjc18 的帖子

sponsar 好得!!
回復

小弟未買過龍門衫..
有幾個關於西甲衫既問題想問各bro...
我之前買左皇馬06/07作客中碼..好岩身..

跟住我岩岩係La Liga Shop見到件卡斯拿斯粉藍色...
但睇返佢個size chart...
08/09
M: W=50cm/L=76cm, L: W=54cm/L=78cm,

06/07
M: W=56cm/L=78cm, L: W=59cm/L=83cm,

如果睇返個數...咁龍門衫我係咪要買大碼先岩???
我好怕訂錯...唔知訂返中碼定大碼
呢度有無bro..知道個cutting..
tks~~

回復

原帖由 bayen 於 28/4/2009 00:29 發表
小弟未買過龍門衫..
有幾個關於西甲衫既問題想問各bro...
我之前買左皇馬06/07作客中碼..好岩身..

跟住我岩岩係La Liga Shop見到件卡斯拿斯粉藍色...
但睇返佢個size chart...
08/09
M: W=50cm/L=76cm, L: W=54cm/ ...

W= width
L=long
你話唔o岩身係指唔夠闊定唔夠長先???
如果你話怕唔夠闊身, 就乎你自己啦
因為有d人差6cm都唔緊要, 主要係有d人本身鍾意鬆身一D

回復

原帖由 jasonjc18 於 2009-4-28  01:56 AM 發表

W= width
L=long
你話唔o岩身係指唔夠闊定唔夠長先???
如果你話怕唔夠闊身, 咁唔駛怕喎
因為08/09 同06/07都係50cm闊嘛.....

06/07
M: W=56cm/L=78cm,
佢寫..56cm喎...

無拿拿08/09中碼變左50cm...
細左成兩吋..

想搵bro幫手求證....
唔該...

回復

原帖由 bayen 於 2009-4-28  11:18 PM 發表

06/07
M: W=56cm/L=78cm,
佢寫..56cm喎...

無拿拿08/09中碼變左50cm...
細左成兩吋..

想搵bro幫手求證....
唔該...

我自己覺得06/07 同08/09 GK 件衫size 相差唔遠...
不過我著開S.... 未必答到你問題....
你擔心的話, 其實可以去樓上鋪買(若你是香港住的話)... 始終有得試size....
你係la liga shop 買計埋運費熨字... 平唔過香港好多....
回復

原帖由 george_5002 於 2009-4-28  11:38 PM 發表

我自己覺得06/07 同08/09 GK 件衫size 相差唔遠...
不過我著開S.... 未必答到你問題....
你擔心的話, 其實可以去樓上鋪買(若你是香港住的話)... 始終有得試size....
你係la liga shop 買計埋運費 ...

唔該你先..

我就未試過係la liga買...但見到佢特價...
又俾detail咪望下囉...
先發覺佢個中碼寫到好似細碼size....有d驚訝...
同埋
咁岩呢年無買衫..唔知addidas係咪轉左cutting...

如果單買一件..香港會抵d既..
但一次買幾件...好似online化算d....

不過呢度冷清左好多..
好耐都無見過post咁...
回復

回復 1298# bayen 的帖子

la liga 我有買
但運費成$200 HKD
keep 衫仲好一般唔係HK 買唔到千其唔好去 la liga 買
好多件sponsar 畀佢搞到鬼唔似鬼咁
我件畢爾包sponsar 咁又披口喇但著10次用手洗ja....
蕯拉戈薩仲差sponsar 好花....
如果買RM GK 上信和3樓會好d ^^
回復

原帖由 inter456 於 2009-4-29  12:55 AM 發表
la liga 我有買
但運費成$200 HKD
keep 衫仲好一般唔係HK 買唔到千其唔好去 la liga 買
好多件sponsar 畀佢搞到鬼唔似鬼咁
我件畢爾包sponsar 咁又披口喇但著10次用手洗ja....
蕯拉戈薩仲差sponsar 好花....
如 ...

收到...
果然出外靠朋友.

btw..個度有無得"單買燙字"?
回復