會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 奧古

波衫舖優惠報告 #2

原帖由 Vincent_Chan 於 2008-7-20  05:05 PM 發表
星期六大概4點鐘去到
只係執到兩件藍色作客曼聯
但著里昂個女仔話每日都會refill
平時間野開11點
大家可以試下去撞下神

開倉賣個四件而家仲爭件白色作客就齊
但聽講已經冇哂貨 ...

我今日入咗件mu主場l/s 不過係y size (冇哂m size)
藍色作客 m size s/s
同埋件06 england主場 l/s s size(冇哂m size )
我仲入到件白色作客  s/s tim喎 仲要係m size!!!
最失望係件百週年有長袖  不過得番童裝...
回復

請問have xxl or xl thx

原帖由 wino 於 2008-7-21  01:38 PM 發表

我今日入咗件mu主場l/s 不過係y size (冇哂m size)
同埋件06 england主場 l/s s size(冇哂m size )
我仲入到件白色作客  s/s tim喎 仲要係m size!!!
最失望係件百週年有長 ...
回復

原帖由 peterchow 於 2008-7-21  02:31 PM 發表
請問have xxl or xl thx

邊件???
回復

原帖由 wino 於 2008-7-21  02:33 PM 發表

邊件???

曼聯thx
回復

原帖由 peterchow 於 2008-7-21  02:36 PM 發表

曼聯thx

應該冇哂啦
件白色作客我唔係好記得  不過多數係得番童裝
仲有幾件mu gk 好似得番m,y size 唔係記得好清楚
至於england同埋些路迪就幾齊碼
佢話會不斷refill啲貨架  或者你晏啲去會有碼
回復

仲有...都有幾款車路士波衫 好似係$150
有everton連 one-two-free sponsor
荷連芬 阿爾克馬爾等等
但斷碼 $70
回復

原帖由 brianc7 於 2008-7-19  01:00 PM 發表

http://hkcmforum.com/attachment. ... 92&noupdate=yes
買左呢4件s/s

我想問下呢件仲有冇L size?要長袖,THZ~
回復

請大家喺問問題前「停一停,諗一諗」.....  

回復

原帖由 wino 於 2008-7-21  02:52 PM 發表
仲有...都有幾款車路士波衫 好似係$150
有everton連 one-two-free sponsor
荷連芬 阿爾克馬爾等等
但斷碼 $70

請問有咩碼??thanks
回復

原帖由 CPK 於 2008-7-21  03:06 PM 發表

請問有咩碼??thanks

唔清楚...
我冇摷過果堆衫
只係知道係$70 近收銀果度
最好自己去睇睇
回復

抽一抽時間去睇一睇, 會好過係度係咁問
到你問左但無人答係度等, 慳埋慳埋自己上去睇仲快
加上答都未必可以答哂你想知既野
既然係咁, 不如自己去睇就更加一目了然喇

純粹個人意見
回復

原帖由 mitsuilam 於 2008-7-21  12:40 PM 發表
咁請問件巴塞係今日新個件主場定作客ga?? 定係上年個件??? 我呢個week會過澳門一趟!!!

當然係07/08
回復

OMG有海倫芬
回復

原帖由 熱刺#29戴維斯 於 2008-7-21  03:45 PM 發表
OMG有海倫芬

lunch 上過去

應是作客來紅色的 (S/S & L/S 夾埋都有3件左右, L/XL size); 川迪也有同樣紅色的, 同樣有L/S,  數量 &  size同上, 以上兩件遠睇同曼聯00-02主(紅)都幾似樣
重有AZ則是黑色, 應有2件S/S 記得兩件logo都唔同?! (size忘了)
呢D全掛係度...

而掛係度最多既
- 些路迪 ~ 00-01客(白), 00-01客(黃), 02-03客(黃)為主, 還有GK (灰 & 黑) & training(灰); 以00-01客(白)果件算最多 S/S & L/S 數埋各有5-7件左右; 其餘客(黃)夾埋應該都有呢個數既
- 愛爾蘭 ~ 99-00 & 00-01主/客(白/綠), 02-03客(白), 當中有1-2件無印到logo的, S/S & L/S也有  
- 森林數埋都約有10件, 應該同樣都係00-03既主/客來的? 有紅/ 白/ 粉藍, 粉藍果件作客應是02-03 有2件係 L/S
- 當然英格蘭都有唔少, 都係99-04果批啦, 01-03主(白)叫最多, 99-01客(紅色毛巾質地)都各有3-5件, 其他就小量湊埋(S or XL size), 重有幾件GK
另見到個sales拆箱, 掛緊02-04客(雙面), 相信呢件重有唔少 (*呢件當年已買了不用理)

以上所見掛係度既衫8成都係 L & XL size來,   

- 車仔都有幾件啦,
- 曼聯所見只得返幾件, 00-02主(紅) & 00-01客(藍+紅)

$70果堆只係搵左陣(摩甘比, 智利國家隊, Gent...etc, 其他都唔識已忘了), 記得XL 多; S & XXL 小量;

想要M size既就自己搵吧, 只有小量我也不記得了, 因為本人只著M size...

報告係咁多, 只係記得咁多(當時情況, 可能宜家經已不同?!)
---------------------
最後買左3件(搵得到M size ),
些路迪02-03客 L/S $150,
愛爾蘭06-08主 S/S $120,
森林00-01客(黑色) $100 呢件last 1

回復

今天到umbro展銷會買左四件衫

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

等我聽日去先...
睇下執唔執到尾彩先!
回復

回復 856# samuelay 的帖子

我都會去,睇下會唔會再抵D
回復

原帖由 wino 於 2008-7-21  03:38 PM 發表

最失望係件百週年有長 ...

竟然有呢件白色作客
我真係想買埋呢件

而家件藍色作客應該會去印yorke
回復

原帖由 Vincent_Chan 於 2008-7-22  12:22 AM 發表

竟然有呢件白色作客
我真係想買埋呢件

而家件藍色作客應該會去印yorke

你講嗰件藍色作客係咪00/01球季第三作客?
我諗都諗唔到係umbro outlet幫我完成2000-2001 mu series
不過真係唔知印邊個好 啲舊英超字又貴
回復

原帖由 wino 於 2008-7-22  02:40 AM 發表

你講嗰件藍色作客係咪00/01球季第三作客?
我諗都諗唔到係umbro outlet幫我完成2000-2001 mu series
不過真係唔知印邊個好 啲舊英超字又貴

係呀

我個時問仲話白色作客應該賣哂...
估唔到仲會有得賣
回復