會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3377|回復: 6

請幫忙!!!!係KITBAG訂過野既師兄請進

我係第一次係KITBAG訂野...
但打地址方面佢令我好煩惱..
Name of Receiver:
Address:
Town/City:
County/State:
Post Code:
Country:

COUNTRY有香港選擇..
POST CODE我地又無..
COUNTY/STATE同TOWN CITY應該打咩
post code 我打 nil
其他 state, city, town 全部 Hong Kong

我唔知咁打係咪正確打法, 不過我係香港買過 2 次都收到....

btw, 你買左咩...(睇下有咩抵買 ..lol)
回復

我買D香港無得買既野
例如TRAINING PANTS等等
岩岩睇..師兄話KITBAG寄野會寄錯SIZE..
我想問有邊個網好D
回復

其實上網好難會 0 出錯....不過其實我覺得暫時 kitbag 都叫 ok 呀.. 我買左 5 次野都冇事 (touchwood)
而且 kitbag 上網買野我覺得最抵係佢 ...加上依加 d 英鎊都未仲幾低

係印字佢用番 clubstore d 字, 細少少, 香港人通常唔鐘意

回復

地址搞掂左,但唔知點解過唔到數..
打去信用卡中心話信用卡方面無問題..
唉...一頭霧水
回復

原帖由 初哥MAN 於 2009-2-14  05:44 PM 發表
地址搞掂左,但唔知點解過唔到數..
打去信用卡中心話信用卡方面無問題..
唉...一頭霧水

你打落KITBAG個地址要同你用黎過數果張咭個地址一樣
回復

真係得呀,THANKS!
我想問最貴個個運費係唔係UPS
回復