會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Smithy

2009/10 S級神燈開動

是日重心
星期六 24 阿士東維拉 (主) 對 樸茨茅夫 (客) 主 @ 1.38
星期六 59 韋斯咸 (主) 對 利物浦 (客) 客 @ 1.52
星期六 70 維迪斯 (主) 對 華域克 (客) 主 @ 1.38
星期六 77 巴塞隆拿 (主) 對 馬德里體育會 (客) 主 [-1] @ 1.82

以下小注
星期六 41 埃克塞特 (主) 對 燦美爾 (客) 主 @ 2.05
星期六 52 咸美頓 (主) 對 福爾柯克 (客) 主 @ 2.35
星期六 75 西雅圖海灣者 (主) 對 美國芝華士 (客) 主 @ 1.88

入球大細
星期六 32 米杜士堡 (主) 對 西布朗 (客) 大 [2.5 球] @ 1.95
星期六 43 米禾爾 (主) 對 哈特斯菲爾德 (客) 細 [2.5 球] @ 1.72
星期六 51 登地聯 (主) 對 馬瑟韋爾 (客) 細 [2.5 球] @ 1.65
星期六 56 拉科魯尼亞 (主) 對 愛斯賓奴 (客) 細 [2.5 球] @ 1.68
星期六 58 拿玻里 (主) 對 烏甸尼斯 (客) 大 [2.5 球] @ 1.75

半場主客和
星期六 26 侯城 (主) 對 伯明翰 (客) 和 @ 2.00
星期六 35 彼德堡 (主) 對 雷丁 (客) 和 @ 2.00
星期六 48 華素爾 (主) 對 史雲頓 (客) 和 @ 2.10  

回復

原帖由 Smithy 於 2009-9-19  04:48 PM 發表
是日重心
星期六 24 阿士東維拉 (主) 對 樸茨茅夫 (客) 主 @ 1.38
星期六 59 韋斯咸 (主) 對 利物浦 (客) 客 @ 1.52
星期六 70 維迪斯 (主) 對 華域克 (客) 主 @ 1.38
星期六 77 巴塞隆拿 (主) 對 馬德里體育會 (客) 主 [-1] @ 1.82

4x1終於收$$了
回復

重心
星期日 33  哥登堡(主) 對 哈馬比(客)  讓球主客和  主 [-1] @1.85
星期日 58  華倫西亞(主) 對 希杭(客)  主客和  主@1.28
星期日 61  甘美奧(主) 對 富明尼斯(客)  讓球主客和  主 [-1] @2.10
星期日 62  聖安德雷(主) 對 聖保羅(客)  主客和  客@1.62

配腳
星期日 34  卡爾馬(主) 對 奧雷布洛(客)  主客和  主@1.60
星期日 50  洛辛堡(主) 對 辛迪夫佐特(客)  主客和  主@1.18
星期日 64  哥連泰斯(主) 對 戈亞斯(客)  主客和  主@1.75
回復

原帖由 Smithy 於 2009-9-20  06:12 PM 發表
重心
星期日 33  哥登堡(主) 對 哈馬比(客)  讓球主客和  主 [-1] @1.85
星期日 58  華倫西亞(主) 對 希杭(客)  主客和  主@1.28
星期日 61  甘美奧(主) 對 富明尼斯(客)  讓球主客和  主 [-1] @2.10
星期日 62  聖 ...

中盤唔中波
回復

星期二 3  紐倫堡(主) 對 賀芬咸(客)  主客和  客@2.10
星期二 18  羅連安特(主) 對 格勒諾布爾(客)  主客和  主@1.53
星期二 25  桑坦德(主) 對 巴塞隆拿(客)  讓球主客和  客 [-1] @1.80

星期二 2  慕遜加柏(主) 對 杜伊斯堡(客)  入球大細  大 [2.5] @1.65
星期二 23  羅斯郡(主) 對 登地聯(客)  半場主客和  和@2.10
回復

原帖由 Smithy 於 2009-9-22  10:29 PM 發表
星期二 3  紐倫堡(主) 對 賀芬咸(客)  主客和  客@2.10
星期二 18  羅連安特(主) 對 格勒諾布爾(客)  主客和  主@1.53
星期二 25  桑坦德(主) 對 巴塞隆拿(客)  讓球主客和  客 [-1] @1.80

收$$
回復

4星推介
星期三 16  雲達不來梅(主) 對 聖保利(客)  主客和  主@1.22
星期三 23  維拉利爾(主) 對 皇家馬德里(客)  主客和  客@1.50
星期三 43  洛辛堡(主) 對 特林素(客)  半全場  主-主@1.80
星期三 52  曼城(主) 對 富咸(客)  主客和  主@1.28

3星半
星期三 17  赫根(主) 對 卡爾馬(客)  讓球主客和  客 [+1] @1.50
星期三 38  國際米蘭(主) 對 拿玻里(客)  主客和  主@1.35
星期三 49  燕豪芬(主) 對 迪加史卓普(客)  主客和  主@1.07
星期三 60  科羅拉多急流(主) 對 聖荷西地震(客)  主客和  主@1.52

3星
星期三 13  1860慕尼黑(主) 對 哈化柏林(客)  主客和  主@2.30
星期三 24  薩雷斯(主) 對 拉科魯尼亞(客)  主客和  客@2.35
星期三 31  車路士(主) 對 昆士柏流浪(客)  主客和  主@1.14
回復

原帖由 Smithy 於 2009-9-24  12:38 AM 發表
4星推介
星期三 16  雲達不來梅(主) 對 聖保利(客)  主客和  主@1.22
星期三 23  維拉利爾(主) 對 皇家馬德里(客)  主客和  客@1.50
星期三 43  洛辛堡(主) 對 特林素(客)  半全場  主-主@1.80
星期三 52  曼城(主)  ...

好彩大細執到筆

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

今晚都冇咩好買
係祖記..愛斯賓奴..里爾同史達比克
回復

原帖由 Smithy 於 2009-9-27  06:52 PM 發表
今晚都冇咩好買
係祖記..愛斯賓奴..里爾同史達比克

頭兩場同路.
回復

原帖由 中場指揮官 於 2009-9-27  08:35 PM 發表

頭兩場同路.

愛記直頭博-1
回復

祖記真係
仲難得ajax 90分鐘先過到個-2
回復

西班牙串AIK半勝
回復

今晚真係冇咩買
德國u20-1 x 阿記算
整多條米堡大x高雲地利大
回復

先過CSKA(應該得啦卦sosad)
黎緊波爾多-1X真馬
回復

中條半場3串1都唔夠填數
回復

尋晚輸哂
今晚老訓落鬥牛度算
回復

原帖由 Smithy 於 2009-10-5  10:11 PM 發表
尋晚輸哂
今晚老訓落鬥牛度算

買左d咩
回復

原帖由 古都 於 2009-10-5  10:18 PM 發表

買左d咩

死森多斷左我條30倍4串1
回復

袋已清
又紅牌又射失12碼
都係時候馬會見
回復