會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 雲尼史釗活

波衫鋪地址 (last update #146)

原帖由 inter456 於 2007-3-15  09:11 PM 發表
有冇match worn賣??

果度賣既野in general 都好大路……
我諗機會不大
回復

係波鞋街係唔係有間興發?
回復

回覆 #122 liyiusing2787 的文章

yea
回復

原帖由 阿積 於 2006-12-29  11:31 PM 發表
唔知有無人post過, SFALO係奶路臣街近黑布街多左間舖 (即泉章居樓下), 有埋中文名叫做 '飛龍'

ive been there before. not a bad shop
回復

原帖由 j_sonchan 於 2007-4-2  02:04 PM 發表

ive been there before. not a bad shop

唔係黑店, 係貴店
回復

原帖由 jasonjc18 於 2007-4-2  09:53 PM 發表

唔係黑店, 係貴店

賣既野唔同本身果間SFALO?
回復

原帖由 華朗4 於 2007-4-3  06:15 PM 發表

賣既野唔同本身果間SFALO?

我應該咁講會好d
既係貴店, 又係分店, 價錢不變, 一樣咁貴
回復

suggestion : 不如post埋各sports corner既地址/電話
回復

唔好去NO.7買波衫a..........我05年個陣買件新出既南韓波衫,.......$400到....印埋字,印朴主永..........但係佢個陣未即時有字.......要等個幾星期,So咪拎件波衫走先lo.........點個幾星期打電話去問佢d字到左未......佢話要遲多幾日........So又等.......一個星期再打去.......,又話宥問題,要遲d番.......把鬼火唔鬼理la..........等佢打黎la......兩個星期後,佢打黎話d字返左......可以印得.......
    點知落到去......佢話個朴主永個字翻得唔夠,俾人印哂........我好無奈買左朴智星........因為前前後後等左成個幾月la......點知印完返去.......著左幾次........d字d角鬆左少少出黎........我於是咪返去補印lo...........衫頭又冇事.......點知洗多幾次,我用手洗ga......d字角都係鬆左出黎..........唉..........你話佢d字都唔知係邊度拎番黎ga...........所以以後唔去佢度,食屎ga間野!!!
回復

先達個間係邊到架?
回復

原帖由 jasonjc18 於 2007-4-4  01:34 PM 發表

我應該咁講會好d
既係貴店, 又係分店, 價錢不變, 一樣咁貴

上季西甲/德甲球會正價無論有無碼,一律$649~~~ 貴到無倫
回復

方唔方便post皇上的舖頭地址出黎
回復

原帖由 wai881114 於 2007-8-6  01:23 AM 發表

晨早有啦~
回復

原帖由 wai881114 於 2007-8-6  01:23 AM 發表

元朗教育路 15-19 號嘉城廣場 1 樓 1057 鋪
回復

有眼不識泰山
回復

請更新~
K&B Soccer Pro. Shop
地址:旺角亞皆老街 109 號皆旺商場三樓 311 室
電話:23001448<已轉移到自由球寄賣

Our Teams
地址:灣仔灣仔道 188 號東方一八八商場 2 樓 259 號舖
電話:25757813<關門大吉

Kitroom Sports
地址:元朗教育路 15-19 號嘉城廣場 1 樓 1057 鋪
電話:24430434
http://www.kitroomsports.com/<新增網址

新增
新波衫足球用品專門店
九龍荔枝角永街23-27號安泰工業大廈B座5樓505室
電話:35250554
一至日:10:30-6:30(逢星期二休息)
http://www.sunball3.com/

FUTBAL TREND(SPORT CORNERS)
1/旺角朗豪妨7樓L7-01號舖
電話:23171686
11:30-22:00

2/銅鑼灣時代廣場7樓731-2號舖
電話:25069188
11:30-22:00

3/荃灣登發街10號登發大廈7號舖(力生廣場後面)
電話:24928384
11:30-21:30

足球特區
地址:旺角亞皆老街 109 號皆旺商場三樓 3?? 室
如有二叔既"足球特區"詳細地址可加埋落去....因為我唔知佢幾多室...

回復

回復

請問有冇人知球迷天地點去??(屯門去)
球迷天地個地址係咪有問題??新翠村商場係沙田 bor ...
回復

原帖由 Henry-14 於 2007-8-16  09:09 PM 發表
球迷天地個地址係咪有問題??新翠村商場係沙田 bor ...

球迷天地的確係柴灣
好易搵ga ja
柴灣地鐵站E出口直出就係新翠商場
回復

原帖由 Henry-14 於 2007-8-16  09:09 PM 發表

球迷天地 is in 新翠商場, not 新翠村商場.....
回復