會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wino

Real Madrid Series

原帖由 ThShevchenko 於 2007-12-6  01:41 發表

3年, 00-01, 01-02 and 02-03.....  (if not error in my memory).....  haha.....

回復

原帖由 ikerwong 於 2007-12-5  11:20 AM 發表
第一件rm唔係印#1

連續4年

http://farm3.static.flick ...

do u know me 
回復

原帖由 奧古 於 2007-12-6  01:22 AM 發表
法國人~

好懷念馬基利尼.....
回復

請問邊度仲有得賣06-07 Real Madrid Home Shirt (L size)....thx
回復

原帖由 Raul_Gonzalez 於 2007-12-6  12:19 AM 發表

請原諒我係科技白癡..

請放心, 這 topic 已夠你們欣賞了, 不會錯失甚麼吧..呃! 98-99 同 99-00 果件主場有冇, 我好似唔覺眼有..果件我印咗 #11 SAVIO .. ...

呢件我都覺得超靚   不過太易勾
所以冇咩著過

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

原帖由 莫壽增舒夫真高 於 2007-12-6  12:56 PM 發表

所以冇咩著過

Great .....舊野始終都是最好的
遺憾我一件摩佬都冇......
回復

原帖由 fishchan 於 2007-12-6  01:32 PM 發表

Great .....舊野始終都是最好的
遺憾我一件摩佬都冇......

我like morientes~~
so 我d 皇馬全部都係印佢的

咁多件皇馬  我自己覺得呢兩年d衫最靚
回復

02-03 球季 (仲爭件away.....)

本帖子中包含更多資源

回復

Fish I have wow~!!

本帖子中包含更多資源

回復

原帖由 cmman 於 2007-12-6  08:33 PM 發表
Fish I have wow~!!

呢件係01-02百週年away呀
回復

原帖由 fishchan 於 2007-12-6  09:01 PM 發表

呢件係01-02百週年away呀

hey brother, i solved the problem of "J." la.....  
回復

原帖由 ThShevchenko 於 2007-12-6  10:37 PM 發表

hey brother, i solved the problem of "J." la.....  

Thomas, i love u
回復

o係球迷等左勁耐guti套字都仲未有
回復

原帖由 fishchan 於 2007-12-6  10:47 PM 發表

Thomas, i love u

do not love me, like me is ok, haha.....  

moreover, according to the information of my friend, the supplier of your dream shirts this season send the parcel out for 4-5 days la, haha.....  
回復

原帖由 ThShevchenko 於 2007-12-6  10:51 PM 發表

do not love me, like me is ok, haha.....  

moreover, according to the information of my friend, the supplier of your dream shirts this season send the parcel out for 4-5 days la, haha.....   ...

總知唔該晒你喇
回復

原帖由 莫壽增舒夫真高 於 2007-12-6  12:56 發表

所以冇咩著過

說起來, 我倒是一件摩連迪斯也沒有..
回復

原帖由 fishchan 於 2007-12-6  20:28 發表
02-03 球季 (仲爭件away.....)

百週年紫色我有件01-02冇 sponsor + #7 RAUL ..
回復

原帖由 莫壽增舒夫真高 於 2007-12-6  12:56 PM 發表

所以冇咩著過

in my memory, the printing of Roberto Carlos of the blue shirt was "ROBERTO C. 3" instead of "R. CARLOS 3", so special.....
回復

原帖由 ThShevchenko 於 2007-12-7  02:36 發表

in my memory, the printing of Roberto Carlos of the blue shirt was "ROBERTO C. 3" instead of "R. CARLOS 3", so special.....

是啊..
回復

真係大開眼界
我手頭上d野差太遠啦
回復