會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wino

Real Madrid Series

05-06 球季 - Zidane 既最後一季.....可惜我爭件away 既printing....

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

Black & White~

本帖子中包含更多資源

回復

原帖由 skywing 於 2007-12-18  16:49 發表
Black & White~

仲爭件藍色啵
回復

原帖由 takeoto 於 2007-12-18  08:46 PM 發表

仲爭件藍色啵

should be purple instead of blue.....  
回復

原帖由 ThShevchenko 於 2007-12-18  22:07 發表

should be purple instead of blue.....  

丫...對
回復

purple that one....我有件雙面....不過殘哂....
回復

原帖由 lkw1819 於 2007-12-18  23:10 發表
purple that one....我有件雙面....不過殘哂....

我都曾經擁有過,不過賣了
回復

等我put 番上黎先
續~我的collection
06-07 season

本帖子中包含更多資源

回復

原帖由 takeoto 於 2007-12-18  11:26 PM 發表

我都曾經擁有過,不過賣了

how much did you sell?

I think this shirt is really rare
回復

唯一一件皇馬....唔該晒 MU06

本帖子中包含更多資源

回復

本帖子中包含更多資源

回復

07-08 season
好快就會買埋away~~

本帖子中包含更多資源

回復

回復

原帖由 豬皮蘿蔔 於 2008-3-16  03:09 PM 發表

http://i97.photobucket.com/album ... %20madrid/290312925 ...

件GK係幾多年ga?? 呢位係.....
原來小弟支持皇馬既資歷尚淺.....
回復

原帖由 fishchan 於 2008-3-16  08:16 PM 發表

件GK係幾多年ga?? 呢位係.....
原來小弟支持皇馬既資歷尚淺.....

the gk shirt should be 99-00 season.....  

Bizarri was the substitute of Casillas.....

回復

原帖由 ThShevchenko 於 2008-3-16  08:50 PM 發表

the gk shirt should be 99-00 season.....  

Bizarri was the substitutw of Casillas.....

明白晒~~
回復

原帖由 ThShevchenko 於 2008-3-16  20:50 發表

Bizarri was the substitute of Casillas.....

是的, 99-00, 我地第8次捧歐冠盃!

其實阿根廷高佬比沙利 (Albano Bizarri) 當季最初係第二門將, 第一門將仍然係德國名將伊拿 (Bodo Illgner)

後來卡斯拿斯 (當季仲係#27, 未被正式提升上A隊) 嘅極速上位, 由開季嘅嘅第三門將晉升為季末歐冠盃決賽勝利球會嘅首發守門員, 次序就混亂咗喇

00-01
比沙利轉會華拉杜列, 佢件#13就由 "相反方向轉會" 嘅施薩.山齊士繼承
卡斯拿斯正式提升著#25, 穩估正選贏西甲, 踢咗兩季職業賽就已經以主力身份稱霸歐冠盃同西甲
伊拿當季仍然係#1, 但係傷患困擾之下搵唔番狀態, 加上正副選門將人選已經唔成問題, 所以我地喺01年季後就俾伊拿體面地退休

冇錯
卡斯拿斯就係自01-02起成為我地#1至今
回復

原帖由 Raul_Gonzalez 於 2008-3-16  10:05 PM 發表

是的, 99-00, 我地第8次捧歐冠盃!

其實阿根廷高佬比沙利 (Albano Bizarri) 當季最初係第二門將, 第一門將仍然係德國名將伊拿 (Bodo Illgner)

後來卡斯拿斯 (當季仲係#27, 未被正式提升上A隊) 嘅極速上位, 由開季嘅嘅第三門將晉升為季末歐冠盃決賽勝利球會嘅首發守門員, 次序就混亂咗喇

00-01
比沙利轉會華拉杜列, 佢件#13就由 "相反方向轉會" 嘅施薩.山齊士繼承
卡斯拿斯正式提升著#25, 穩估正選贏西甲, 踢咗兩季職業賽就已經以主力身份稱霸歐冠盃同西甲
伊拿當季仍然係#1, 但係傷患困擾之下搵唔番狀態, 加上正副選門將人選已經唔成問題, 所以我地喺01年季後就俾伊拿體面地退休

冇錯
卡斯拿斯就係自01-02起成為我地#1至今

expert of RM.....  
回復

原帖由 ThShevchenko 於 2008-3-16  22:10 發表

expert of RM.....  

過獎喇 Thomas..我見證過經歷過嘅年代, 我就尚且算知得夠, 過得去啦..
回復

原帖由 Raul_Gonzalez 於 2008-3-16  10:14 PM 發表

過獎喇 Thomas..我見證過經歷過嘅年代, 我就尚且算知得夠, 過得去啦..

i also like RM at that period of time.....  

mijatovic, suker, raul, r. carlos, sanchis, hierro, karembeu, redondo, illgner, seedorf, savio, panucci, casillas.....  
回復