會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 奧古

波衫舖優惠報告 #2

原帖由 XXL16 於 2008-6-15  11:22 PM 發表

SWEDEN+北愛?!?!?!?!

Do they have XXXL or XXL??? Thanks!

果幾位 staff 話前幾日可能有 d 大ize 既然!!但比人一次過清左一堆啦!有人一次買左 $20000 貨............好似上網 bid
回復

原帖由 worldpat 於 2008-6-15  11:48 PM 發表

提一提,個幾位姐姐話聽日下午將會開始 pack 野準備走架啦!你盡快去行多轉啦

哈哈╴我諗住lunch time快速去一轉

p.s.我係上環返工~
回復

umbro 佢地買滿 $550 送一個足球,我見上面有網友已經 post 左啦
回復

原帖由 pun 於 2008-6-15  11:53 PM 發表

哈哈╴我諗住lunch time快速去一轉

p.s.我係上環返工~

趕得切啦!買左之後請 post 戰利品相
回復

買左呢件番黎
印象中車仔有著過黃色
但係番黎一睇
相都搵唔到
唔通呢件係sample

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

原帖由 worldpat 於 2008-6-15  11:55 PM 發表

趕得切啦!買左之後請 post 戰利品相

haha,一定一定!!
回復

果度有一堆英格蘭紅色作客。本來有一件 6XL!!!!( ),點知個領太窄穿唔到而放棄左( )
回復

原帖由 drinkcokebear 於 2008-6-15  11:58 PM 發表
買左呢件番黎
印象中車仔有著過黃色
但係番黎一睇
相都搵唔到
唔通呢件係sample

真係好多呢D野架
係以前既UMBRO開倉(真係開倉個隻)曾經買過好多SAMPLE大褸
仲係籮底搵到件UMBRO時代既利物浦JACKET
回復

ha, 前日只係順手post下
估唔到一呼百應
咁多人搵到正野
真開心~

d貨每日都唔同ga
今日我見到前日無既Kuban FC同瑞典足協球證衫!

去唔切既朋友唔駛灰
因為個檔其實係Umbro Outlet去擺ga
可能觀塘/荃灣日日賣緊大家唔知jei~
回復

原帖由 leepui 於 2008-6-16  12:21 AM 發表
估唔到一呼百應
咁多人搵到正野
真開心~

d貨每日都唔同ga

去唔切既朋友唔駛灰
可能觀塘/荃灣日日賣緊大家 ...

thanks very much
how about your 戰利品 ?
回復

原帖由 leepui 於 2008-6-16  12:21 AM 發表
估唔到一呼百應
咁多人搵到正野
真開心~

d貨每日都唔同ga

去唔切既朋友唔駛灰

觀塘/荃灣有 outlet 嗎??
回復

估唔到一呼百應
咁多人搵到正野
真開心~

d貨每日都唔同ga

去唔切既朋友唔駛灰

觀塘, 荔枝角我之前都去過, 都唔係賣依d野, 又無咁平

都唔明umbro 點解唔係自己個outlet賣, 要係time square 賣
回復

原帖由 shevchenko 於 2008-6-15  11:28 PM 發表

O...that guy are u..
i am the one who chat with u~

幸會...係呢...你最後總共掃走左幾多件走??見你一時EVERTON+CHELSEA+百周年SWEDEN
回復

係個度擺可以方便小弟呢d遊客~
回復

原帖由 JOHNATHAN 於 2008-6-16  12:55 AM 發表

幸會...係呢...你最後總共掃走左幾多件走??見你一時EVERTON+CHELSEA+百周年SWEDEN

lastly buy jor one only....beocz checked that most of them are sample....even the one i bought...
回復

o...u guys make me jealous, i wanna go Times square too
but i am in Aussie right now
回復

原帖由 worldpat 於 2008-6-15  11:51 PM 發表

果幾位 staff 話前幾日可能有 d 大ize 既然!!但比人一次過清左一堆啦!有人一次買左 $20000 貨............好似上網 bid

就係呢個原因點解曼聯一件都無囉....
回復

原帖由 drinkcokebear 於 2008-6-15  11:58 PM 發表
買左呢件番黎
印象中車仔有著過黃色
但係番黎一睇
相都搵唔到
唔通呢件係sample

好多都係sample衫
買之前細心睇下
可能有D位既線位車法會同街買到既唔同
打算買來賣的版友兄弟們留心
回復

原帖由 Nouwen 於 2008-6-16  00:24 發表

thanks very much
how about your 戰利品 ?

Lyon (year??, Renault truck sponsor)
Sweden National team 100th anniversary
Sweden 06 WC
CSKA moscow (year ?, colour like barca)
CSKA moscow 05-06, gold
CSKA moscow 05-06, gold , ls
Sweden FA Referee jersey (w/ fair play patch)
Everton 04-05w/ keijian sponsor (I checked, umbro w/ keijain is a one-match shirt)
Forest 05-06 (ls/ yellow and green)
Northern Ireland away
回復

請問有無些路迪0既黑色training啊??
唔該晒~^.^
回復