會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 奧古

波衫舖優惠報告 #2

原帖由 XXL16 於 2008-6-15  07:56 PM 發表

只係呢件Derry City已經係超正啦

其實Derry City係乜球會黎? 今日仲見到有間見Morecombe(唔知有無串錯),同埋有一間縮寫係LFC既球會,係黎自邊度既聯賽ga?
回復

原帖由 pearce 於 2008-6-15  08:01 PM 發表

arsenal 3rd away?

睇黎都無咩機會可以詳談啦
因為次次過親黎女友都係度,,,,,

係~賓特拿~
你女友都算係咁,跟你四圍去買波衫~
回復

原帖由 ThShevchenko 於 2008-6-15  06:50 PM 發表
just check, the nottingham forest should be 04-06 shirt, 04/05 season use old ecl printing, 05/06 use new ecl printing.....

係~再睇過...04-06先啱~
05-06可以用新英冠字~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

原帖由 pun 於 2008-6-15  06:48 PM 發表

仲有冇size呀?

我件係L
但當你仲坐係度見到呢個回覆,可能已經一件都冇哂....
回復

原帖由 vanhooijdonk 於 2008-6-15  10:00 PM 發表

係~再睇過...04-06先啱~
05-06可以用新英冠字~

gold stars tim wor.....  
回復

原帖由 pearce 於 2008-6-15  07:59 PM 發表
wooo~
原來有咁多人係個個時間上去~~
nice to meet u all~
難得同波衫有你無我既女友都買到件lyon同celtic~
真係不枉此行~

小弟都無留意個sponsor tim...
係深藍色,應該係廠板....

以下係收獲~ ...

i like the Everton
回復

原帖由 ThShevchenko 於 2008-6-15  10:12 PM 發表

gold stars tim wor.....  

睇落好似係~
回復

原帖由 zz1988 於 2008-6-15  09:03 PM 發表
jivo sports all euro 08 shirt $369
with words $599

but d words need to wait for an hour

italy $350

Long Ho 5 teams have $569 with words
Spain Germany Port

Italy $350 with words?
回復

開到16號??
回復

原帖由 曼聯之人 於 2008-6-14  08:52 PM 發表
今日去左 , 有森林 , Chelsea  Everton , 些路迪 , Norway , Sweden..

and Morcambe, Derry city, St Patrick, Lyon, England, Ireland, LFC(????),Northern Ireland, Road JC, and two i dunno, seems Wycambe / Wrexham ??
回復

我今日都上過去,買左 ENGLAND AWAY 同 AWAY GK, $180 落樓,抵!!!
回復

原帖由 豬皮蘿蔔 於 2008-6-15  10:24 PM 發表
開到16號??

YES, U ARE RIGHT
回復

原帖由 choizenga 於 2008-6-15  10:41 PM 發表

YES, U ARE RIGHT

THX~ tmr go to see see sin
回復

原帖由 豬皮蘿蔔 於 2008-6-15  10:44 PM 發表

THX~ tmr go to see see sin

但你真係要快手喇...... 今日我上到去,已經唔係好齊碼......
但如果你係 EVERTON 同 CELTIC FANS,你應該會好有收穫......
但唔好問我有咩年份 o既 衫喇,因為我唔識分...... hehe!!!
回復

原帖由 choizenga 於 2008-6-15  10:47 PM 發表

但你真係要快手喇...... 今日我上到去,已經唔係好齊碼......
但如果你係 EVERTON 同 CELTIC FANS,你應該會好有收穫......
但唔好問我有咩年份 o既 衫喇,因為我唔識分...... hehe!!! ...

呢幾日唔得閒
聽日都上去行個轉,睇下有咩執
希望冷門既仲有...

回復

原帖由 alan_given 於 2008-6-15  06:27 PM 發表
我見到件birmingham, 個款係07-08
前面中間白色, 側邊藍色, 後面全藍
係 umbro + flybe.com(sponsor)

但我睇下面呢個網
http://www.historicalkits.co.uk/ ... Birmingham_City.htm

birmingham轉umbro ...

OH...原來係廠板,我睇黎睇去呢件野都O 晒嘴,件野係好似舊款但不倫不類的
回復

原帖由 Patrick2409 於 2008-6-15  09:33 PM 發表

其實Derry City係乜球會黎? 今日仲見到有間見Morecombe(唔知有無串錯),同埋有一間縮寫係LFC既球會,係黎自邊度既聯賽ga?

LFC 係唔係 Linfield FC

如果係, 佢係北愛爾蘭聯賽球隊

可唔可以講俾我知係邊款??

本帖子中包含更多資源

回復

今日上左去兩次,第一次好倉促咁睇,已經"侯"住件阿爾克馬爾+CSKA 件02-03 HOME長袖
但收工後再去睇,只係得番件阿爾克馬爾(見圖),而CSKA 俾人買左LU

本帖子中包含更多資源

回復

原帖由 JOHNATHAN 於 2008-6-15  11:03 PM 發表
今日上左去兩次,第一次好倉促咁睇,已經"侯"住件阿爾克馬爾+CSKA 件02-03 HOME長袖
但收工後再去睇,只係得番件阿爾克馬爾(見圖),而CSKA 俾人買左LU

件衫係咪$120?
回復

原帖由 pun 於 2008-6-15  11:09 PM 發表

件衫係咪$120?

$110,CSKA ONLY $70,我其實已經手慢左,SO 收獲ONLY 一件咁少
回復