會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 13212|回復: 6

再玩多一陣, 只可以用兩個字形容隻game..垃圾

一. 我玩左一季, 贏左歐聯但聯賽成績唔好, 個board都唔高興, 仲要炒埋我
二. 我用巴塞, 全隊波超過大半unhappy, 拎左歐聯都係, 成日狀態v. poor, 就算去到第二季都係
三. 我第一年用左好多錢買人, 直到第二季應該個board會比d錢, 但到開季一蚊都用, 而我比隊波既糧已經唔算多

玩左第一年已經唔想玩落去, 成日個個都unhappy未轉好過,
對cm之後個d再無任何期望, 去玩fm2005好過
有冇諗過unhappy既原因係乜?
回復

咁似係你問題多過隻game問題喎~_~
回復

原帖由 亞力申度 於 2006-10-31  04:52 AM 發表
咁似係你問題多過隻game問題喎~_~

係law

睇jor gum耐都睇唔出你話隻game gei問題wor
回復

係你自己GE領導才能水皮姐
自己玩唔掂就話人地隻GAME垃圾
呢D人,,真係...
回復

It should be your own problem.
I use 424 to play Chelsea win most matches...
回復

我冇玩cm only玩fm but睇你講d嘢 似係你既問題多d wor 唔識玩唔好話隻game垃圾la
回復