原帖由 leepui 於 2006-12-1 02:45 PM 發表 http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b5293968 Is it real? (Or, no offence, is this seller reliable?) thanks
使用道具 舉報
原帖由 faister 於 2006-12-1 03:57 PM 發表 你所問o個o的章全部都不是原裝的... 原裝o既 93-94 冠軍絨章相信已經絕跡.. 上次見到已經係o係剛開業不久的 ourteams.. hk$350
原帖由 faister 於 2006-12-1 04:02 PM 發表 衫係真o既... 賣家係著名 "球衣當舖" o既 "朝奉"
原帖由 manchesterutd 於 2006-12-1 06:48 PM 發表 what does it mean?i don't understand
原帖由 AnthonyTam 於 2006-11-26 06:59 PM 發表 http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1112781887 唔知係咪真o既呢....btw...會唔會仲有燙字呢?
原帖由 sdv 於 2006-12-2 01:48 PM 發表 real? http://hk.f2.page.auctions.yahoo ... 315780?r=1046492841
原帖由 MU06 於 2006-12-2 01:05 PM 發表 http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1112789875 請問呢件衫個章真定假架???
原帖由 Lucky_Owners 於 2006-12-2 04:15 PM 發表 假架 ...
原帖由 olepoon 於 2006-12-2 05:08 PM 發表 why it is fake?
原帖由 CPK 於 2006-12-4 04:28 PM 發表 http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b5094815 想問問真定假??呢個賣家信唔信得過??thanks
原帖由 kinkinho 於 2006-12-4 04:55 PM 發表 E 件係真的!
原帖由 f.torres123 於 2006-12-1 06:45 AM 發表 http://hk.f2.page.auctions.yahoo ... b5303360?u=bessyhui 我想bid lei件,唔知真定假,but 真係好多牌, 唔該曬呀各位!!!
本版積分規則 發表回復 回帖並轉播 回帖後跳轉到最後一頁
Archiver|手機版|小黑屋|HKCM
GMT+8, 2026-9-30 07:41 , Processed in 0.045627 second(s), 15 queries .
Powered by Discuz! X3.5
© 2001-2023 Discuz! Team.