會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5738|回復: 87

既然大部份06-07 o既波衣都有售咯...所以問o下大家......

06-07 o既波衣不論已買或未買都好
總之想知道最多可以有10件
你地會揀邊10件呢???
同埋講埋你會印乜野人名喎........

我出Post就我講先啦
排名不分先後:
1, 曼聯主場 (已買,想印# 42羅斯)
2, 曼聯作客 (未出,想印#? 卡域克 CL 字)
3, 熱刺作客 (未買,想印#9 貝碧托夫)
4, AC作客 (未買,想印#? 費華利)
5, 拜仁作客 (未買,想印#5 雲拜頓 OR #11 普波斯基)
6, 皇馬主場 (未買,想印#? 雲尼)
7, 皇馬第三作客 (未買,想印#5 簡拿)
8, 紐卡素作客 (未買,想印#11 杜夫)
9, AC主場 (未買,想印#? 邦利拿)
10, 阿士東維拉作客 (未買,未知印乜好)
no $
i can only buy 3

皇家馬德里06第三作客(紫色)  #5
AC米蘭06主場/作客   no number

阿仙奴06主場  #13
回復

暫時淨係得拜仁作客令我想出手
回復

i just want 皇馬第三作客 + # 5
仲有國米 主場 = # grosso

回復

barcelona home + giuly
barcelona away + zambrotta

maybe newcastle euro ver/ away...
回復

bayern away 的確唔錯~~我都應該會買一件 ~~不過都唔知有咩人好印
循例都係MOREINTES    去左華西    應該主客2 件
AC 3件   有一件一定係馬隊長   其餘睇下有咩人新來~~
Shevchenko去左車仔  又兩件 可能一件英超一件歐聯

d大球會差不多啦~~其餘已經冇興趣~
另外兩件個quota    maybe 留去比巴甲
返緊件goias and cruzeiro~~

呢季買到我窮......
回復

熱刺第二作客  (暫時應該印羅比堅尼)
些路迪主場長袖 (純粹因為好襯)

其他有d隊雖然有興趣但都唔係真係十分想買
況且我亦唔係一個禮拜3,4日都著波衫果d人

如果有錢我都係買返自己鍾意d隊幾季甚至10年前果d衫仲好

回復

件件都想買 即係件件都唔駛買~
回復

RM home #7 Raul
RM away ????
RM 3rd away ?????

卡路士去邊, 就買邊隊
回復

#11 普波斯基 <=
回復

曼聯主場印卡域克
羅斯轉number先印

國米主場?...等緊有咩新簽人再決定
回復

原帖由 antares1103 於 2006-7-31  12:51 AM 發表
#11 普波斯基 <=

佢應該講普度斯基
回復

我估 carrick著16 / 21 (韋斯咸佢係著21..)
斷估唔會比件10佢著掛...
回復

原帖由 基維蝦 於 2006-7-31  12:53 AM 發表

佢應該講普度斯基

我知~~攪下gag 0者
回復

原帖由 antares1103 於 2006-7-31  12:51 AM 發表
#11 普波斯基 <=

印冷門野印到上哂癮
回復

原帖由 莫壽增舒夫真高 於 2006-7-31  12:38 AM 發表
bayern away 的確唔錯~~我都應該會買一件 ~~不過都唔知有咩人好印
循例都係MOREINTES    去左華西    應該主客2 件
AC 3件   有一件一定係馬隊長   其餘睇下有咩人新來~~
Shevchenko去左車仔  又兩件 可能一件 ...

bayern # 5 同 11都唔錯
回復

barca away is good.
if i buy~print zambrotta la~

And i must buy inter player for my collection at later~
parma...depend on the design la...
回復

原帖由 Solari 於 2006-7-31  01:50 AM 發表

bayern # 5 同 11都唔錯
唔知香港會唔會有 # 19呢
回復

每年供會
chel home/away/3rd
rm home/away/3rd
man utd home/away

i must get psg away too
回復

原帖由 Kiu 於 2006-7-31  02:01 AM 發表
每年供會
chel home/away/3rd
rm home/away/3rd
man utd home/away

i must get psg away too
all shev ..haha..
回復