會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 射手shooter

07 NBA DRAFT(結果#1)

oden似david robinson多d...
回復

原帖由 小妖 於 2007-6-21  06:43 PM 發表

Oden = Tim Duncan

Durant = Kevin Garrant

好似好勁咁
回復

原帖由 小妖 於 2007-6-21  18:43 發表

Oden = Tim Duncan

Durant = Kevin Garrant

Oden = 進攻能力較強的Mutombo

Durant = 射姿較好,身材較高的Marion

回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-22  12:40 AM 發表

冇人會入場買飛係淨為o左睇Mutombo同Marion的
回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-22  12:40 AM 發表

不是

Oden = 海軍上將

Durant = T-Mac

回復

原帖由 女武神 於 2007-6-22  19:41 發表

不是

Oden = 海軍上將

Durant = T-Mac

Oden冇海軍上將的中距離

Durant射姿似T-Mac,所以我話佢係射姿較好的Marion
回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-23  11:20 發表

Oden冇海軍上將的中距離

Durant射姿似T-Mac,所以我話佢係射姿較好的Marion

話ODEN 似 EWING
DURANT 似 T-MAC + KG既混合體好D...
回復

原帖由 Hakkinen 於 2007-6-23  11:44 AM 發表

話ODEN 似 EWING
DURANT 似 T-MAC + KG既混合體好D...

你這樣說...佢地個價就會高好多
T-MAC + KG既混合體其實同射姿較好的Marion都係差唔多
不過聽起上黎個感覺爭好遠
回復

原帖由 Penny仔 於 2007-6-23  11:49 發表

你這樣說...佢地個價就會高好多
T-MAC + KG既混合體其實同射姿較好的Marion都係差唔多
不過聽起上黎個感覺爭好遠

draft之前梗係有咁好話咁好架啦
回復

Oden係Bill Russel?l
Durant係Dirk+KG?
回復

T-MAC + KG同屈機有咩分別
回復

原帖由 Hakkinen 於 2007-6-23  11:51 AM 發表

draft之前梗係有咁好話咁好架啦

回復

Durant去左拓荒者測試
Oden同超音速高層會面,但冇落場測試
Noah,Brewer會去太陽測試(projected #5 - #10, Suns only have #24 and #29...)

回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-24  11:03 AM 發表
Noah會去太陽測試(projected #5 - #10, Suns only have #24 and #29...)

意味著...太陽會做個trade...換個pick番黎嗎
回復

原帖由 Panho17 於 2007-6-24  11:10 發表

意味著...太陽會做個trade...換個pick番黎嗎

鷹隊(#3),灰熊(#4),塞爾特人(#5),木狼(#7),山貓(#8),公牛(#9)都有測試佢,Noah跌得邊度?
回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-24  11:40 AM 發表

鷹隊(#3),灰熊(#4),塞爾特人(#5),木狼(#7),山貓(#8),公牛(#9)都有測試佢,Noah跌得邊度?

鷹隊同灰熊,選佢機會微d吧,有更好選擇 , 不過佢跌到去第9,我唔會覺得出奇

不過前題係...有人肯拎個pick同你trade先算...
回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-24  11:03 AM 發表
Noah,Brewer會去太陽測試(projected #5 - #10, Suns only have #24 and #29...)

......今次draft,suns既動向真係好迷
bobcats單野該不會舊事重提吧...
回復

原帖由 Penny仔 於 2007-6-24  20:45 發表

......今次draft,suns既動向真係好迷
bobcats單野該不會舊事重提吧...

山貓係少數做交易後,可以令太陽減磅的球隊
回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-24  11:03 發表

呢個測試聽日搞

會去的包括: Joakim Noah, Corey Brewer and Jeff Green (and possibly Brandan Wright)
獲第二次測試的包括: Petteri Koponen(PG), Aaron Brooks(PG), Alando Tucker(SF)
新面孔測試的包括: Giorgos Printezis(#59機會較大)
特別嘉賓: Danny Ainge

--------------------

另外太陽加埋鷹隊下年unprotected pick,搭埋#24及#29....好有可能trade到上去,對象似係鷹隊(#3)或山貓(#8)
回復

Ainge過黎做乜
......不會過黎做說客吧
回復