會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Hakkinen

OFF SEASON MOVE (KG成為Boston人!)

原帖由 Dioray 於 2007-6-27  12:47 PM 發表

可惜,KERR一上場就向佢開刀,因為KERR應承左老細要減六至八百萬的薪資

KERR你其實係唔係馬刺的無間道黎O架?

有d野冇計架喎,你估隊隊可以好似NY咁豪?
回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-27  11:43 AM 發表
湖人同明尼蘇達的談判破裂,因為後者認為湖人bynum+odom+#19的出手太低。

雖然係意料之中,但都忍唔住想問,阿麥生,你究竟想湖人拿出甚麼籌碼換KG?加埋個Kobe畀你好未?其實你一睇就知人地有咩籌備可以換,唔好浪費大家時間好唔 ...

咁都低
回復

原帖由 hehe0114 於 2007-6-27  12:44 PM 發表

matrix一個人做幾個位既野
16m先值

好值
回復

原帖由 henrytam 於 2007-6-27  12:58 PM 發表

有d野冇計架喎,你估隊隊可以好似NY咁豪?

咁NY 要埋marion 去啦,反正咁豪
回復

原帖由 terry1225 於 2007-6-27  01:06 PM 發表

咁NY 要埋marion 去啦,反正咁豪

KB去好la,我唔想matrix去擺爛隊
回復

選秀會之前流言四起,KG爭奪戰中,繼湖人之後輪到達拉斯敗下陣來,因為木狼的叫價太貴。

最新的震撼交易是木狼、太陽、波士頓三方會談
初步提案係:
木狼得到#5、波士頓得到matrix、太陽得到KG (唔好問我薪資點平衡,相信一定有添頭)。交易的關鍵是MATRIX唔肯去波士頓或明尼蘇達。

此外,超音速希望用Luke Ridnour交易老鷹的11號選秀權。如果交易成功,超音速將有2個樂透簽,4個前35號簽。故可能交易掉31號和35號簽再獲得一個首輪選秀權或未來的選秀權。
回復

有消息指,PP非常不滿意球會沒有積極提升實力,如在這數天來再沒有動作,他將會在選秀會後公開要求被交易。

年年都傳一次,看看就好了。
回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-27  02:50 PM 發表
選秀會之前流言四起,KG爭奪戰中,繼湖人之後輪到達拉斯敗下陣來,因為木狼的叫價太貴。

最新的震撼交易是木狼、太陽、波士頓三方會談
初步提案係:
木狼得到#5、波士頓得到matrix、太陽得到KG (唔好問我薪資點平衡,相信一定 ...

如果木狼真係連LAL個offer都嫌出手低的話,這個trade佢得個#5實唔制啦

Sonics又玩儲新仔?
回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-27  02:55 PM 發表
有消息指,PP非常不滿意球會沒有積極提升實力,如在這數天來再沒有動作,他將會在選秀會後公開要求被交易。

年年都傳一次,看看就好了。

其實佢只係不滿球隊太運濟連頭3 pick都抽唔到
回復

原帖由 henrytam 於 2007-6-27  02:59 PM 發表

如果木狼真係連LAL個offer都嫌出手低的話,這個trade佢得個#5實唔制啦

Sonics又玩儲新仔?

佢可能見PORTLAND玩得咁開心,又想玩埋一份。

對SONICS來說,最理想的結局係,PORTLAND轉選DURANT,佢地可選ODEN

因為失去LEWIS,補入一個幾乎同類的DURANT,實在對戰績無咩幫助。

回復

原帖由 henrytam 於 2007-6-27  03:00 PM 發表

其實佢只係不滿球隊太運濟連頭3 pick都抽唔到

個人相信佢唔會走了。

畢竟佢身中17刀時,球會對佢不離不棄的恩義,實在好難令佢離開。
回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-27  03:02 PM 發表

佢可能見PORTLAND玩得咁開心,又想玩埋一份。

對SONICS來說,最理想的結局係,PORTLAND轉選DURANT,佢地可選ODEN

因為失去LEWIS,補入一個幾乎同類的DURANT,實在對戰績無咩幫助。 ...

始終主導權在Portland手上
唔到Sonics話事

但我又唔覺得選Durrant冇幫助,我對Lewis是否真係咁勁有些疑問
Ray Allen+Durrant的組合比Allen+Lewis更令我期待

當然...如果有Oden會更加好
不過佢地有Durrant選都已經偷笑...
回復

原帖由 henrytam 於 2007-6-27  03:15 PM 發表

唔到Sonics話事

但我又唔覺得選Durrant冇幫助,我對Lewis是否真係咁勁有些疑問
Ray Allen+Durrant的組合比Allen+Lewis更令我期待

絕對認同...
回復

原帖由 henrytam 於 2007-6-27  03:15 PM 發表

唔到Sonics話事

當然...如果 ...

咁就要拭目以待。如果durant第一季就打出接近lewis的數據,相信佢已經係ROY的必然之選。

新秀,唔到真正係NBA出場,都唔知實力如何。

今季的morrison係個好好的人辦

回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-27  03:19 PM 發表

咁就要拭目以待。如果durant第一季就打出接近lewis的數據,相信佢已經係ROY的必然之選。

今季的morrison係個好好的人辦 ...

鬼唔知咩...

一季就話人係人辦...比d時間人啦...
回復

原帖由 Panho17 於 2007-6-27  03:21 PM 發表

鬼唔知咩...

一季就話人係人辦...比d時間人啦...

係我唔好

改做"樣板"會唔會好D?
回復

原帖由 Panho17 於 2007-6-27  03:17 PM 發表

絕對認同...

以我所知,Lewis越打越出
近年係咪已經變左做射手?
回復

原帖由 henrytam 於 2007-6-27  03:27 PM 發表

以我所知,Lewis越打越出
近年係咪已經變左做射手?

佢好似不嬲都係打得好出...
回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-27  03:19 PM 發表

今季的morrison係個好好的人辦 ...

你講得岩,未係NBA實戰過真係唔知實力如何,大家都係估估下

失去Lewis,其實已經代表Sonics要重新開始過
Ray Allen都就快32,隨時會走下坡,不過幸好佢係靠射波搵食,應該耐打d
所以Sonics才整埋成堆pick搏搏下吧
回復

原帖由 Panho17 於 2007-6-27  03:29 PM 發表

佢好似不嬲都係打得好出...

佢最初都好似掛下名係PF的
回復