會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Hakkinen

HKCM ROYAL 討論區 (球員贖身費一千二百萬?!)

我原來冇比人offer contract
唔通個天都唔鍾意我?
回復

完來發生左o甘大件事...
我同fatting 一樣, until 4/11
回復

原帖由 fatting 於 2007-11-3  10:10 PM 發表

我驚佢小氣放你坐冷板
咁個account 幾個月都出唔到

so what....唔出咪唔出
回復

你地唔好續約~!
如果冇隊就入電腦隊打下先啦~!
回復

原帖由 klinskan 於 2007-11-3  10:41 PM 發表
你地唔好續約~!
如果冇隊就入電腦隊打下先啦~!

快d搵人改topic name叫大家唔好亂續約掛先啦
回復

原帖由 fatting 於 2007-11-3  10:11 PM 發表
我原來冇比人offer contract
唔通個天都唔鍾意我?

可能係因為你未咁快完約嘛
回復

唔好續約la
回復

一季有幾多Days?
我打完這季還要留多十一日
WTF
回復

好快姐.....
回復

我想問下大家既約到幾時, 我再同佢講下, 佢講到尾都係想要錢...CUP 果二百幾萬已經歸左佢, 佢又有5萬幾人既球場, 收入一定唔成問題, 希望可以平D 放大家走
回復

全部 90% 3pt + hero

做出全軍共同進退既樣比佢睇

唔嚇下佢﹐佢會吊高黎賣

你地個個正常打﹐比我都慢慢討價還價
回復

原帖由 TinTin 於 2007-11-4  16:14 發表

唔嚇下佢﹐佢會吊高黎賣

講真, 杯賽既錢佢拎埋, 5萬人球場, 佢仲想點, 我最多用每日$5000 錢去買斷份約架者
首相個個都係offer一年約, o係新球隊拎錢去買番好易
我就話仲有5, 60日, 要成2,30萬 (我自己拎番), 其他應該十零萬一個就ok

回復

原帖由 Hakkinen 於 2007-11-4  12:16 AM 發表

講真, 杯賽既錢佢拎埋, 5萬人球場, 佢仲想點, 我最多用每日$5000 錢去買斷份約架者
首相個個都係offer一年約, o係新球隊拎錢去買番好易
我就話仲有5, 60日, 要成2,30萬 (我自己拎番), 其他應該十零萬一個就ok ...

問題係佢同意左未
回復

原帖由 TinTin 於 2007-11-4  04:14 PM 發表

唔嚇下佢﹐佢會吊高黎賣

tactics set
回復

原帖由 TinTin 於 2007-11-4  16:26 發表

問題係佢同意左未
如果你地同意我就用呢個方案同佢傾, 大不了咪一齊hea打同搵admin 搞...到頭來佢咩都冇者
回復

原帖由 Hakkinen 於 2007-11-4  12:35 AM 發表
如果你地同意我就用呢個方案同佢傾, 大不了咪一齊hea打同搵admin 搞...到頭來佢咩都冇者

去做吧

反正錢你會搞掂

但 hea 打 tactic 一定要 set
回復

原帖由 TinTin 於 2007-11-4  16:42 發表

去做吧

反正錢你會搞掂

但 hea 打 tactic 一定要 set
game錢邊個冇
回復

You know you've got a 51000 people arena, this team is second in HK Cup, which give you $2250000 at the end of the season. 6 Mil is pretty good for a team to start with.

Here is our offer, you need to let our players leave, the price is (DAYS REMAIN ON THE CONTRACT * $5000 ), if you don't accept that, that's fine, I will turn to admins for further negotiation.

等佢回應
回復

Price Tag 係咩黎架?

wa...我地幾乎個個都俾人list左...

回復

In principle I want five millions and will allow all players of hakkinen to be able to move freely of team.

Administrators here have nothing to do. You have made a mistake by allowing the team that will be free. At the moment I want that money and if it continue the threats it is possible that i may raise the price.

Bye.

請收起你的皮膚
回復