會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 阿爆

Inter 字 + ECC 章

原帖由 louis902 於 24/5/2011 22:03 發表

這是你主觀看法,如我犯版規,版主会做野架啦~
你dislike咪投訴我囉!!!

咁呢個係你主觀地覺得我主觀JE
回復

原帖由 jasonjc18 於 2011-5-24  10:19 PM 發表

算吧啦你地, 已經都講過好多次, 冇人回POST就等於冇人睇野, 你地唔好自視過高到咁啦???
而家FSC 都有唔少不滿你地啦, 你地咪同樣地小圈子互J
所以FSC 我有A/C 都唔再過就咁解囉 ...

算過位係你呀 J神,你J到成個版都無人睇你J.....日日自J,你唔累既咩?休息下先啦...咁J法好易縮陽架...............

FSC來講,任何時候都歡迎你架...有規模有制度,有會員.....如果你想入黎J既,我地會睇你表演架...反正你都J開,怕乜醜呀喂......
回復

原帖由 YNWA 於 24/5/2011 22:27 發表

算過位係你呀 J神,你J到成個版都無人睇你J.....日日自J,你唔累既咩?休息下先啦...咁J法好易縮陽架...............

FSC來講,任何時候都歡迎你架...有規模有制度,有會員.....如果你想入黎J既,我地會睇你表演架. ...

真係唔明你地諗乜, 你地自己當日係要另行掘井互J
而家又死返O黎攪事............
我唔似得你地咁無聊攪小圈子囉,
見你地要應付某D你地口中O既唔守版規O既會員、你地口中O既所謂高透明度而實則小圈子O既會員制度, 你地口中O既所謂高透明度又公平但實則小圈子O既投訴機制,我真係食住花生當戲咁睇GA!
回復

原帖由 jasonjc18 於 2011-5-24  10:56 PM 發表

見你地要應付某D你地口中O既唔守版規O既會員、你地口中O既所謂高透明度而實則小圈子O既會員制度, 你 ...

回復

原帖由 jasonjc18 於 2011-5-24  10:56 PM 發表

見你地要應付某D你地口中O既唔守版規O既會員、你地口中O既所謂高透明度而實則小圈子O既會員制度, 你 ...

唉!你要J都要J得醒D先得架,又要俾人知你自J (有快感?),又要怕俾人講,點搞呀!

你講到你咁有道理,點解你又唔入FSC一齊J呀?FSC個個響你眼中都係J,而你又鍾意J,咁未一齊囉,怕乜?唔係因為短丫嘛?
回復

原帖由 YNWA 於 2011-5-24  11:15 PM 發表

唉!你要J都要J得醒D先得架,又要俾人知你自J (有快感?),又要怕俾人講,點搞呀!

你講到你咁有道理,點解你又唔入FSC一齊J呀?FSC個個響你眼中都係J,而你又鍾意J,咁未一齊囉,怕乜?唔係因為短丫嘛? ...

有人習慣自娛,边樹有兴趣join我們呢?
回復

原帖由 louis902 於 2011-5-24  11:17 PM 發表

有人習慣自娛,边樹有兴趣join我們呢?

打J確實係個人喜好.....但網上J真係可以一齊來的....................

講真:毒 J 難肥呀.....................陰公
回復

原帖由 YNWA 於 2011-5-24  11:20 PM 發表

打J確實係個人喜好.....但網上J真係可以一齊來的....................

講真:毒 J 難肥呀.....................陰公

i like this!!!
回復

原帖由 louis902 於 2011-5-24  11:20 PM 發表

i like this!!!

當唔大唔硬既時候,就知自己既問題.........................................

J無問題,J到連自己都J上腦就好大問題,什麼冷門,香港得一個擁有既名同衫.....都無問題...........

但我覺得他朝一日......仆X破產無錢用要變賣個陣......就會知價值響邊..........J 丫喇 ..........岸兜的教學....................
回復

原帖由 YNWA 於 2011-5-24  11:24 PM 發表

當唔大唔硬既時候,就知自己既問題.........................................

J無問題,J到連自己都J上腦就好大問題,什麼冷門,香港得一個擁有既名同衫.....都無問題...........

但我覺得他朝一日......仆X破產無錢用 ...

人家大把$,怕什麼
回復

原帖由 louis902 於 2011-5-24  11:27 PM 發表

人家大把$,怕什麼

咁J法,唔怕你有恆心都怕你無貨出啦老友..............

J成性............香港No.1..........................我服............................
回復

原帖由 YNWA 於 2011-5-24  11:30 PM 發表

咁J法,唔怕你有恆心都怕你無貨出啦老友..............

J成性............香港No.1..........................我服............................

西布朗series都夠罕啦,梗係no.1 架!!!
回復

原帖由 louis902 於 2011-5-24  11:32 PM 發表

西布朗series都夠罕啦,梗係no.1 架!!!

總之佢乜都第一 ... 而講 J 來講, HKCM 無人會唔睇....................J 神並唔係浪得虛名.....

(音樂漸入................)       JJ不停問我,是我犯錯嗎?多J反而是錯..............sosad  RIP J
回復

原帖由 louis902 於 24/5/2011 23:12 發表

回復

原帖由 YNWA 於 24/5/2011 23:15 發表

你講到你咁有道理,點解你又唔入FSC一齊J呀?FSC個個響你眼中都係J,而你又鍾意J,咁未一齊囉,怕乜?唔係因為短丫嘛? ...

點解要去FSC???
在我眼中只係一個不值一題O既一口井/小圈子
O係FB, DISCUSS.COM.HK 同高登, o係更加多人眼中覺得你地互J啦
你地鍾意互J就唔好話埋其他人同樣有你地O既辟好先得GA.........
係咪你地成班佬/仔互J先過癮??? 定係咁先曉硬呢??? 我唔知你地咁多喇.........

總之, 而家見到你地近半版POST都係二人互J, 我鄧你地FSC悲哀囉, 方死其他人唔知你地攪事、攪小圈子咁........
學你地自己話齋......你地呢D咪真正自娛囉.....呢D咪懶醒互J兼攪事囉..........

回復

原帖由 jasonjc18 於 2011-5-25  01:28 AM 發表

點解要去FSC???
在我眼中只係一個不值一題O既一口井/小圈子
O係FB, DISCUSS.COM.HK 同高登, o係更加多人眼中覺得你地互J啦
你地鍾意互J就唔好話埋其他人同樣有你地O既辟好先得GA.........
係咪你地成班佬/ ...

不如你望下成版hkcm球衣版第1頁九成最後回覆是誰?再按入去細看你就發現某人不斷post衫自j架啦~
fsc=井???? or hkcm 球衣版=井????大家心中有數,Jason哥死撐無用架..........
原帖由 jasonjc18 於 2011-4-23  04:04 PM 發表

$250???
加埋正牌尊重都係$450 - $500 JA 喎
會唔會有鬼GA?

還有,邊條友仔話平就=有鬼架???衰左唔識咪算囉,何必逃避,見人回post答啱就轉而事線老屈人話講先達/同攪事????
咁耐無見你都仲係鍾意死頂gei,點解唔自我檢討下為何自己要生存於一个冇乜人黎的地方呢?
見到你咁,其實有點同情你~

回復

原帖由 louis902 於 25/5/2011 08:31 發表

不如你望下成版hkcm球衣版第1頁九成最後回覆是誰?再按入去細看你就發現某人不斷post衫自j架啦~
fsc=井???? or hkcm 球衣版=井????大家心中有數,Jason哥死撐無用架..........

還有,邊條友仔話平 ...

咁唔該你自己清楚先好囉, 究竟幾時有屈過你話先達呢??? 好明顯只係由你O既說話推論出O既假設JE
真係唔明你地點仲可以大大聲話人地轉移視線囉, 係講衰O左咪認O左佢囉, 冇野GA喎!!!
論轉移近視線者, 單憑呢樣野證明非你地莫屬GA啦
其實, 已經講過無數咁多次, 冇人回就=冇人睇GA喇咩???? 呢個POINT 明顯地係你地自J JA喎
當日邊班人要自行掘井, 大家真係心中有數囉, 所以死撐緊O既都係掘井O個班人JE

冇見你地咁耐, 同樣地冇諗過你地都仲係本性難移, 咁鍾意死撐同攪事..........

本來HKCM同FSC各不相干, 奈何總有某D人硬係要撩事鬥非, 呢樣野從呢個POST已經睇到某D人專登過O黎踩場就係為攪事O既行徑啦
要同情O既, 應該係你地, 悶到要過來話俾人地知攪事............唉......!

呢個本來好好地, 你地就係要攪到離哂題........邊個攪事顯然易見!!!!!

係善意討論O既, 我作為一個普通會員, 十分相信HKCM MO及各版主一定歡迎, 但硬係要搵事來攪、踩場O既, 大家都唔會鍾意, 同唔該死返去FSC自己攪事攪飽佢囉
相信同樣道理, 善意討論, FSC都希望多D; 相反有人O係FSC攪事, 你地都唔會歡迎, 兼且仲會BAN人添!!
回復

原帖由 jasonjc18 於 2011-5-25  09:52 AM 發表

咁唔該你自己清楚先好囉, 究竟幾時有屈過你話先達呢??? 好明顯只係由你O既說話推論出O既假設JE
真係唔明你地點仲可以大大聲話人地轉移視線囉, 係講衰O左咪認O左佢囉, 冇野GA喎!!!
論轉移近視線者, 單憑呢 ...

我們是歡迎你過來出post ga!!期待你強勢過來呀。
仲有如果由#25順序看,便知道這不是假設,自己想清楚啦。你要是覺得我衰左,就當我啦!我真係唔介意架。
反正大家眼中是雪亮,可憐蟲是誰?人們自有定奪。
我走啦,你慢慢獨自享受於此啦。byebye
回復

原帖由 louis902 於 25/5/2011 15:25 發表

我們是歡迎你過來出post ga!!期待你強勢過來呀。
仲有如果由#25順序看,便知道這不是假設,自己想清楚啦。你要是覺得我衰左,就我啦!我真係唔介意架。
反正大家眼中是雪亮,可憐蟲是誰?人們自有定奪。
我走啦,你慢慢獨自享受 ...

我已經講o左點睇FSC......所以你地鍾意POST就自己POST飽佢
仲有.......我真係唔明點解你仲可以大大聲咁講.......不是假設??? "當"??? 唉.........何須仲死撐呢???
大家眼睛真係咁雪亮的話, 咁點解咁多FORUM O既人都覺得某班人有問題/攪水圈子呢??? 或者間中就會有人O係FSC出聲不滿??? 你個問題真係大家心照啦!!

ANYWAY, 唔送喇喎
回復

原帖由 jasonjc18 於 2011-5-25  05:45 PM 發表

我已經講o左點睇FSC......所以你地鍾意POST就自己POST飽佢
仲有.......我真係唔明點解你仲可以大大聲咁講.......不是假設??? "當"??? 唉.........何須仲死撐呢???
大家眼睛真係咁雪亮的話, 咁 ...

我對你o地o既爭論無意見,
本身同你都冇過節.....

btw,
我只想澄清你所講o既"咁多FORUM o既人",
有jtjt625, samualay, napoleoncky etc 全部都係犯規後開post 攪事,
與人無尤(佢o地攪事o既post 仲可以搵到),
而實際上佢o地仲有上FSC.....(只係用o左另一個login)

而你所講o既"你o地口中o既所謂高透明度而實則小圈子o既會員制度, 你地口中o既所謂高透明度又公平但實則小圈子o既投訴機制"係唔存在,
每次都有o向FSC MO 版開post 俾MO投票,
只係可能閣下唔信/唔清楚,
不過我想講o既係咁多.....
回復