會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 阿爆

Inter 字 + ECC 章

原帖由 victor0315 於 25/5/2011 21:39 發表

我對你o地o既爭論無意見,
本身同你都冇過節.....

btw,
我只想澄清你所講o既"咁多FORUM o既人",
有jtjt625, samualay, napoleoncky etc 全部都係犯規後開post 攪事,
與人無尤(佢o地攪事o既post 仲可以搵到),
而實際上 ...

你放心, 你係乜人, 我知O既
我諗你有少少誤解"咁多FORUM O既人" O既意思
我指O既唔單止係FSC 仲有其他諸如香港討論區、高登,甚至FB等

至我所講O個兩個POINTS 存在與否, 明眼人(包括上述所講FORUMS 內) 都知係點,
FSC 團隊就等同三司十二局O既司局長咁, 全部都係同聲同氣, 唔似得好似立法會咁, 有保皇、民主、無黨派唔同O既層面、背景同聲音
請試想一下, 點解咁上下時間, 就會有FSC會員投訴、有其他FORUM 入面有人會出聲不滿你地........
呢D我相信唔係一朝一夕O既事囉

始終呢度係HKCM, 對FSC作評論唔係太好, 甚至我可能會講得FSC太多, 得罪各位! 但我都係以非FSC O既局外人去睇呢D事, 我相信事出必有因, 希望你地可以認真細想一下囉........

呢個POST已經好離題喇..........希望你地唔鍾意人O係FSC攪事O既同時, 都唔好派人專登來攪事囉!!!
回復

原帖由 jasonjc18 於 2011-5-26  02:31 AM 發表

你放心, 你係乜人, 我知O既
我諗你有少少誤解"咁多FORUM O既人" O既意思
我指O既唔單止係FSC 仲有其他諸如香港討論區、高登,甚至FB等

至我所講O個兩個POINTS 存在與否, 明眼人(包括上述所講FORUMS 內) 都知係點,
F ...

正如我所講,
我o地各MO係唔同O既層面、背景同聲音,
自己好多時都為某D 事爭執,
可能你睇唔到,
因而否定我所講o個兩點,
我話有,你否定話"明眼人都知係點",
你唔信我都冇辨法......

我明白我o地唔可以保證所有人都滿意,
只係希望保持到FSC o既核心價值,
事實上都有好多人鍾意FSC 管得嚴.....(我o地已有認真細想,只係我o地同其他Forum o既Target Market 唔同,所以寧願嚴D 都想留住該批大多數會員)

不過我同你個理念唔同,
正如我代表該批會員,
你代表其他Forum o既人,
理念唔同唔需要再講.....因為唔會有結果.....

BTW, 我諗你誤會o左,
我o地無"派人專登來攪事",
事實上FSC都有 MO 出聲勸預,
只係我o地無權強行管制其他MO.....
每個人都係正如我一樣o向HKCM 係獨立的,
如果你有不滿其實可以向HKCM投訴的.....

回復

原帖由 victor0315 於 2011-5-27  07:44 AM 發表

正如我所講,
我o地各MO係唔同O既層面、背景同聲音,
自己好多時都為某D 事爭執,
可能你睇唔到,
因而否定我所講o個兩點,
我話有,你否定話"明眼人都知係點",
你唔信我都冇辨法......

我明白我o地唔可以保證所有人都滿意,
只係 ...

Victor,唔好再浪費自己時間同佢傾喇,根本對牛彈琴,呢D井底之蛙之流,根本唔會明白呢個世界o既美好,每日一見人回post而唔岩佢feel既就話人地搞事,不斷去講無人出post唔代表無人睇,講真有無人睇你估佢自己唔知咩?既然咁多人睇都無人回post,又代表了什麼?幻想空間可以好大,又或者D人睇完佢D罕衫,根本覺得完全唔掂先唔回post....etc.........
回復

原帖由 YNWA 於 27/5/2011 10:01 發表

Victor,唔好再浪費自己時間同佢傾喇,根本對牛彈琴,呢D井底之蛙之流,根本唔會明白呢個世界o既美好,每日一見人回post而唔岩佢feel既就話人地搞事,不斷去講無人出post唔代表無人睇,講真有無人睇你估佢自己唔知咩?既然咁多人睇都無人回post,又代表了什麼?幻想空間可以好大,又或者D人睇完佢D罕衫,根本覺得完全唔掂先唔回post....etc.........

算吧啦你, 就算要幻想, 都唔及你地咁勁啦, 咁多人一齊掘井玩小圈子幻想喎, 你地個小圈子世界當然"美好"囉  
講真, 我真係唔知點解你地硬係要將冇人回POST 就等於乜乜物物咁, 呢D咁無聊O既想法係你地先會有GE JE
既然你覺係O係浪費時間, 咁你有O係度出POST??  你目的係咪攪事, 心照啦........
仲要口口聲聲話"每日一見人回post而唔岩佢feel既就話人地搞事"..........學你地話齋, 呢個係你地主觀睇法JE, 唔鍾意O既咪當返我主觀咁覺得你地主觀囉, 好未??

最近我都有為呢度有人攪事O既事同某一位已經少有出現HKCM O既MO MSN傾, 佢地都話費事理, 原因係"明眼人都知邊人有問題"、"佢地想死唔通唔俾佢地死咩"、"講O黎都冇用, 因為佢地都死性不改", 即係呢D你地咪又可以當我"幻想"、得我咁諗囉, 隨便你地啦, 因為你地仲係咁諗冇用GA, 其他FORUM(E.G. 高登, 香港討論區, FB等)同呢度D路人甲乙丙真係有雪亮眼睛, 睇得出邊D人O既想法係真係有問題GA囉!
回復

原帖由 jasonjc18 於 2011-5-27  11:46 PM 發表

算吧啦你, 就算要幻想, 都唔及你地咁勁啦, 咁多人一齊掘井玩小圈子幻想喎, 你地個小圈子世界當然"美好"囉  
講真, 我真係唔知點解你地硬係要將冇人回POST 就等於乜乜物物咁, 呢D咁無聊O既想法係你地先會有 ...

yes.
回復