會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: louis902

GK collection討論區

我想問下各位大大有冇人知呢件衫係邊季? 同埋堅定流
我自己印象就好似係98-99
回復

原帖由 tambing168 於 2008-2-9  09:48 PM 發表
我想問下各位大大有冇人知呢件衫係邊季? 同埋堅定流
我自己印象就好似係98-99

邊件呀??
相都冇幅!
回復

原帖由 drinkcokebear 於 2008-2-6  09:35 PM 發表

我會著呢件黎踢波
訓地都會整黑個臂章
同埋我覺得有名已經好足夠

呢 d 衫我真係唔會落場踢喇,你知香港 d 場 o架 啦...... 質素幾咁好啦...... 一落地隨時...... 小心為上呀,brother!!!
回復

我的第3件BUFFON來了~~~~
08到而家~差唔多成個半月冇買波3比自已~~~太頂癮了~~
今日終於M到了~~

04 ITALY GK
友賽對葡萄牙BUFFON做隊長~~仲贏埋2:1

呢件我想改做中袖的~~有冇巴打知道有咩改衫鋪係OK GA???
同埋我想知PLAYER同FANS有咩分別???
THX~~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

woo,超正,你買左件幾a???
回復

原帖由 大笨東 於 2008-2-11  11:10 PM 發表
今日終於M到了~~

04 ITALY GK

...

how to change ah? The puma logo position on the sleeves is different from short sleeve wor....
回復

原帖由 大笨東 於 2008-2-11  11:10 PM 發表
今日終於M到了~~

04 ITALY GK

...

keep going tungtung
回復

今日終於M到了~~

04 ITALY GK

...

Good Shirt!!!!!!! I Love Italy too

不過好難改喎, 個袖口有d Detail 位喎
回復

原帖由 Gilardino 於 2008-2-12  02:16 AM 發表

Good Shirt!!!!!!! I Love Italy too

東東...好野∼
事在人為既姐...不過我果件上次個阿姐都話好難搞,不過都比佢搞掂左!
回復

原帖由 GUARDALBEN99 於 2008-2-12  02:39 AM 發表

東東...好野∼
事在人為既姐...不過我果件上次個阿姐都話好難搞,不過都比佢搞掂左!

五通兄~~~可以透露下你係邊到改衫MA?
回復

原帖由 louis902 於 2008-2-12  01:33 AM 發表

keep going tungtung

THX~~~~^^
就快到祖記GA LA~~
回復

原帖由 Gilardino 於 2008-2-12  02:16 AM 發表

I LOVE ITALY TOO~~~
94 BAGGIO IS COMING

有巴打改過係OK~~我先敢搵人改~~
唔係我都唔會咁博~~~
回復

原帖由 大笨東 於 2008-2-11  23:10 發表
今日終於M到了~~

04 ITALY GK

...

之前係352見到有呢件衫,仲有短袖的,問佢..佢地話係自己改的,可以上去參考一下
另外我件Italy Keeper之前都改左短袖.係旺角某商場$20攪掂

回復

原帖由 takeoto 於 2008-2-12  11:13 AM 發表

之前係352見到有呢件衫,仲有短袖的,問佢..佢地話係自己改的,可以上去參考一下
另外我件Italy Keeper之前都改左短袖.係旺角某商場$20攪掂

我都係果到見到呀~~~但係冇字呢~~
呢套字又咁難搵~~
如果唔係我琴日都認左手冇買了~~

改得ok ma???
我預100 以下~~~要改得好好的~~但我冇相熟既改3人仕
pls help me~~~
回復

原帖由 大笨東 於 2008-2-12  05:44 PM 發表

我都係果到見到呀~~~但係冇字呢~~
呢套字又咁難搵~~
如果唔係我琴日都認左手冇買了~~

改得ok ma???
我預100 以下~~~要改得好好的~~但我冇相熟既改3人仕
pls help me~~~: ...

u can try women street~
i heard somebody said that the shop near the store in second street~(women street has 4 st,sfalo in the third one)
回復

原帖由 louis902 於 2008-2-13  02:32 AM 發表

u can try women street~
i heard somebody said that the shop near the store in second street~(women street has 4 st,sfalo in the third one)

thx~~~
我會去D專幫人改3果D鋪先~~
我囇下面張相比佢睇係咪已經可以預計到改幾長???

回復

04 ITALY GK

似唔似呢~~~~
回復

原帖由 大笨東 於 2008-2-17  07:03 PM 發表
04 ITALY GK

oh, 真係改左, 勁喎, 係入面果層長左少少, 都OK靚喎
回復

原帖由 Gilardino

oh, 真係改左, 勁喎, 係入面果層長左少少, 都OK靚喎

因為我跟住呢件來改的~~~
$30 算係咁啦~~~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

原帖由 大笨東 於 2008-2-17  19:35 發表

因為我跟住呢件來改的~~~
$30 算係咁啦~~~

改得ok丫~我件仲原封不動...
回復