會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Hakkinen

OFF SEASON MOVE (KG成為Boston人!)

原帖由 Dioray 於 2007-6-18  12:27 發表
佢灼東岸係重返總決賽的最好途徑。一日留係西岸,湖人應該都過唔到三巨頭,甚至火箭的一關。

相反,東岸連騎士(無貶意)都可以打入總決賽,有KOBE就咩都有可能。 ...

湖人想要左半隊公牛
回復

其實有邊隊有咁既人腳同佢trade得黎又唔大傷自己實力?
回復

原帖由 ken809 於 2007-6-18  12:54 發表

網隊
回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-18  01:07 PM 發表

網隊

sign and trade?
回復

原帖由 henrytam 於 2007-6-18  12:47 PM 發表

我會覺得佢好x街

雖然我係佢fans…但…我都覺

佢…唔可以處理得好一點嗎?

佢經理人做咩o架?食屎o架?
回復

原帖由 ken809 於 2007-6-18  12:54 PM 發表

公牛如果肯出dend加gordon,應該有計傾
回復

紐約o既話,只要不動Curry,任何人都可以放上交易檯面。

其實只要curry+fyre+kobe,已經有足夠實力打入東岸決賽
回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-18  13:26 發表

公牛如果肯出dend加gordon,應該有計傾

Deng同Thomas兩個一定走一個

搭埋Duhon同兩個pick至夠數
回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-18  13:30 發表
紐約o既話,只要不動Curry,任何人都可以放上交易檯面。

其實只要curry+fyre+kobe,已經有足夠實力打入東岸決賽

湖人可不是傻的
回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-18  01:44 PM 發表

Deng同Thomas兩個一定走一個

搭埋Duhon同兩個pick至夠數

有kobe,gordon的作用已經不大(當然佢肯打番第六人就唔同),反而防守積極又平得多的Duhon對公牛仲實用

而且送走一兩個"新"星,公牛唔太需要煩惱續約問題

唔係下年deng同gordon一齊要求千萬級年薪,都咪話唔頭痛。
回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-18  13:51 發表

有kobe,gordon的作用已經不大(當然佢肯打番第六人就唔同),反而防守積極又平得多的Duhon對公牛仲實用

唔係下年deng同gordon一齊要求千萬級年薪,都咪話唔頭痛。 ...

湖人都負擔到Deng及Gordon的要求

我相信禪師和Duhon會好夾,佢一定要Duhon在交易當中

所以...

Deng or Thomas + Gordon + Duhon + #9 = Kobe
回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-18  02:00 PM 發表

湖人都負擔到Deng及Gordon的要求

我相信禪師和Duhon會好夾,佢一定要Duhon在交易當中

所以...

Deng or Thomas + Gordon + Duhon + #9 = Kobe

咁trade法,公牛一定要係自由市場或選秀會上執番一兩個後衛返黎。

但個人相信,kobe唔會落腳公牛,因為paxson根本無咁o既膽識,去做一單咁大的交易。如果kobe係FA,Paxon都有可能簽佢,但一講酊陏佢一手建立的年輕陣容就noway

所以,kobe唯一的落腳地只有紐約
回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-18  01:51 PM 發表

唔係下年deng同gordon一齊要求千萬級年薪,都咪話唔頭痛。 ...

duhon公牛放晒風想放走佢
如果真係同湖人做交易,好自然會有duhon份
一家便宜兩家著
回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-18  14:05 發表

咁trade法,公牛一定要係自由市場或選秀會上執番一兩個後衛返黎。

但個人相信,kobe唔會落腳公牛,因為paxson根本無咁o既膽識,去做一單咁大的交易。如果kobe係FA,Paxon都有可能簽佢,但一講酊陏佢一手建立的年輕陣容就noway ...

宜家Kobe話只去某幾隊,湖人高層仍有控制權,只要合佢果個要求就得

睇返NYK,真係睇見唔開胃,既唔好睇亦唔好食;同時湖人身處LA呢個大市場,亦係老牌勁旅,佢寧願要一批當打的新秀,都唔要高薪和能力不成正比的球員

公牛薪金在健康水平,食Kobe冇問題,始終有叫座力的球星十分難求
回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-18  14:29 發表

宜家Kobe話只去某幾隊,湖人高層仍有控制權,只要合佢果個要求就得

睇返NYK,真係睇見唔開胃,既唔好睇亦唔好食;同時湖人身處LA呢個大市場,亦係老牌勁旅,佢寧願要一批當打的新秀,都唔要高薪和能力不成正比的球員

公 ...
叫埋巫師一齊玩3P 啦
回復

原帖由 Hakkinen 於 2007-6-18  14:32 發表
叫埋巫師一齊玩3P 啦

Agent Zero?

唔知點解我覺得佢會去小牛
回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-18  14:41 發表

Agent Zero?

唔知點解我覺得佢會去小牛
除在AGENT ZERO有咩野湖人係睇得上眼
回復

原帖由 Hakkinen 於 2007-6-18  14:44 發表
除在AGENT ZERO有咩野湖人係睇得上眼

我只會講公牛果堆新秀
回復

原帖由 射手shooter 於 2007-6-18  14:48 發表

我只會講公牛果堆新秀

agent zero + daniels+ stevenson 都幾好 掉去LAL, KB24 去BULLS, 幼齒們去巫師
回復

原帖由 Dioray 於 2007-6-18  01:25 PM 發表

雖然我係佢fans…但…我都覺

佢…唔可以處理得好一點嗎?

佢經理人做咩o架?食屎o架?

當年管理層在他和食蕉O'Neal中選了他,過幾年就叫走?
雖然食蕉的年齡咁大,唔要佢都有d譜

經理人想賺錢囉
回復